spaghetti Публикувано Май 5, 2009 Публикувано Май 5, 2009 В името на боговете на войната и по случай празника днес набързо драснах едно......Visit My Website. мн.здраве на всички Цитирай
zwero Отговорено Май 6, 2009 Отговорено Май 6, 2009 Има готини неща, но не ми допадна всичко. Като за "набързо" си се справил добре. Цитирай
spaghetti Отговорено Май 6, 2009 Автор Отговорено Май 6, 2009 Има готини неща, но не ми допадна всичко. Като за "набързо" си се справил добре. Е, радвам се 4е все пак не6то ти е харесало като се има преджид в каква насока са твоите композиций Цитирай
zwero Отговорено Май 6, 2009 Отговорено Май 6, 2009 Що бе, аз съм пускал и метъл парчоци тук, но линковете не работят вече... Вече ме е срам да пускам метъл, като слушам някой колеги какво правят... Цитирай
spaghetti Отговорено Май 6, 2009 Автор Отговорено Май 6, 2009 Що бе, аз съм пускал и метъл парчоци тук, но линковете не работят вече... Вече ме е срам да пускам метъл, като слушам някой колеги какво правят... Ве4е и мене ме е срам. Следва6тото дето 6те го ка4а 6те е не6то нежно.... За жалост не съм успял ду 4уя ни6то от твойте "метъл пар4оци" та ако има6 желание може да ми прати6 не6то на spaghetti@mail.bg Цитирай
Recommended Posts