Marmot Публикувано Октомври 21, 2005 Публикувано Октомври 21, 2005 Привет, май почти за 1-ви път пиша тука Обзаведох се скоро с една акустична Фендер, с найлонови струни и се изненадах, че има тръс род. Та питането ми е, има ли някакъв чалъм ако го ръчкам с идеята да се смъкнат струните примерно, после да оправя интонацията (ест. няма машинки за настройване)... Цитирай
ba6 maistora Отговорено Октомври 21, 2005 Отговорено Октомври 21, 2005 и аз съм много изненадан какъв модел фендер е точно Цитирай
Marmot Отговорено Октомври 21, 2005 Автор Отговорено Октомври 21, 2005 CG4CENAT, с пиезопикъп. Мога да постна някъф звук само дето не знам как Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 22, 2005 Отговорено Октомври 22, 2005 няма да бараш тръс рода. струните смъкваш като сваляш мостчето при главата и го изпиляваш малко. прояви въображение Цитирай
Marmot Отговорено Октомври 22, 2005 Автор Отговорено Октомври 22, 2005 няма да бараш тръс рода. струните смъкваш като сваляш мостчето при главата и го изпиляваш малко. прояви въображение Хаха ок мерси Цитирай
Recommended Posts