HevyDevy Публикувано Май 3, 2009 Публикувано Май 3, 2009 Не можах да намеря подходяща тема където да задам въпроса си, затова нова тема: Става дума за тази гайка/шайба, която държи женския край навън, за да влезе кабела. Някак си се е развил и сигурно е бил пометен от прахосмукачката, някой знае ли дали се продават такива, специални ли са или ако не - какви размери са, за да знам какви да търся. Благодаря предварително! Цитирай
vanboy Отговорено Май 3, 2009 Отговорено Май 3, 2009 (Редактирано) Иди в магазин,където продават електро-части и си купи направо един женски жак-не струва повече от 2 лв...и му вземи гайката. Редактирано Май 3, 2009 от vanboy Цитирай
Xoce Отговорено Май 3, 2009 Отговорено Май 3, 2009 Или си премери буксата със шублер за точните размери Цитирай
pioneer 306c Отговорено Май 3, 2009 Отговорено Май 3, 2009 ^Не е достатъчно да измери с шублер само,тези гайки за жакове са с различна стъпка от нормалните гайки. Направо с китарата в магазина Цитирай
HevyDevy Отговорено Май 3, 2009 Автор Отговорено Май 3, 2009 И аз така предположих, че ще трябва да направя, но не бях сигурен дали не са някакви по-специални като изработка/размери. Не е лесно да си новак :д Благодаря ви Цитирай
Recommended Posts