Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 304
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

"tupoto kopele" на хандарбията имаш като моите фус-чинели не знам само дали е същата серия...ама Венелин Венков и той да не види нещо от нас...изкипри се и той с Alchemy

Това е фус чинела

9371_949.JPG

Ето го и креша

9381_313.JPG

Редактирано от ^Drum_Master^
Отговорено

Spaz стискам ти ръка за ентусиазма,аз вече никога повече няма да занеса повече от том и флор във Фенса :punk_guitar:.А на Коко(тупото копеле) сета е килър,само отпред да си сложи 12"ката и ще е супер.Особено от към чинели го е докарал муцка :).Thank you i sorry за вчера,че експлатирах инструмента ти :).А за мойте барабани натиснете от долу :)

myspace/bonzo

P.S. акцента е върху фона ми ;).

Отговорено
Spaz стискам ти ръка за ентусиазма,аз вече никога повече няма да занеса повече от том и флор във Фенса :huh:.

Благодаря! На мен ми трябват всичките ми неща дето съм ги занесал. Ти явно свириш различни от мен неща и ти стига томче и флоор.

Отговорено
Писнало ви е, ама ето още :)

-

-

-

еее красота човече, еваларка ти прая. :whistle::):)

сета ти е супер. надявам ся и аз да си намеря нещо добро на подобаваща цена тва лято, щото аман от репитиционни :Р

• 2 months later...
Отговорено

:-( 1600лв.

човека, от който ги взех ги е ползвал половин година.. същите в Yamaha(Пловдив) ги видях за 2200 преди месец.

Отговорено
:( 1600лв.

човека, от който ги взех ги е ползвал половин година.. същите в Yamaha(Пловдив) ги видях за 2200 преди месец.

В това влизат ли чинелите или само барабаните,защото ако си взел всичко за 1600 лв. е далавера :topicsux: Томовете са 10" , 12" и 14" нали ?

Отговорено

На мен томовете ми мязат на 12,13 и 16...Собственика ще каже :(

Честити да ти са и много бой да изядат :cheers2: Много са яки...финиша е трепач ! :topicsux:

Отговорено (Редактирано)

Благодаря ви, ще гледам да се уча, пък каквото стане, иначе томовете са 12", 13", 16" и каса 22". Чинелите са си мои, само един подарак ми направи човека- Meinl 18" Profile Crash.

Редактирано от necrony