Spaz Отговорено Май 10, 2007 Share Отговорено Май 10, 2007 то беше неочаквана добавка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tupoto kopele Отговорено Май 16, 2007 Share Отговорено Май 16, 2007 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YtseJam Отговорено Май 16, 2007 Share Отговорено Май 16, 2007 + = happy Koko Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GroOveR Отговорено Май 16, 2007 Share Отговорено Май 16, 2007 (Редактирано) "tupoto kopele" на хандарбията имаш като моите фус-чинели не знам само дали е същата серия...ама Венелин Венков и той да не види нещо от нас...изкипри се и той с Alchemy Това е фус чинела Ето го и креша Редактирано Май 16, 2007 от ^Drum_Master^ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mike_portnoy Отговорено Май 22, 2007 Share Отговорено Май 22, 2007 Ето скица на мойте кофи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bonzo Отговорено Май 27, 2007 Share Отговорено Май 27, 2007 Spaz стискам ти ръка за ентусиазма,аз вече никога повече няма да занеса повече от том и флор във Фенса .А на Коко(тупото копеле) сета е килър,само отпред да си сложи 12"ката и ще е супер.Особено от към чинели го е докарал муцка .Thank you i sorry за вчера,че експлатирах инструмента ти .А за мойте барабани натиснете от долу myspace/bonzo P.S. акцента е върху фона ми . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Spaz Отговорено Май 29, 2007 Share Отговорено Май 29, 2007 Spaz стискам ти ръка за ентусиазма,аз вече никога повече няма да занеса повече от том и флор във Фенса . Благодаря! На мен ми трябват всичките ми неща дето съм ги занесал. Ти явно свириш различни от мен неща и ти стига томче и флоор. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
FoOS Отговорено Май 31, 2007 Share Отговорено Май 31, 2007 Писнало ви е, ама ето още - - - еее красота човече, еваларка ти прая. сета ти е супер. надявам ся и аз да си намеря нещо добро на подобаваща цена тва лято, щото аман от репитиционни :Р Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
necrony Отговорено Август 18, 2007 Share Отговорено Август 18, 2007 Най-после и аз си взех тупани Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GroOveR Отговорено Август 19, 2007 Share Отговорено Август 19, 2007 Какви пари ти излезе тая Yamaha ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
necrony Отговорено Август 19, 2007 Share Отговорено Август 19, 2007 1600лв. човека, от който ги взех ги е ползвал половин година.. същите в Yamaha(Пловдив) ги видях за 2200 преди месец. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GroOveR Отговорено Август 19, 2007 Share Отговорено Август 19, 2007 1600лв. човека, от който ги взех ги е ползвал половин година.. същите в Yamaha(Пловдив) ги видях за 2200 преди месец. В това влизат ли чинелите или само барабаните,защото ако си взел всичко за 1600 лв. е далавера Томовете са 10" , 12" и 14" нали ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drummer_93 Отговорено Август 19, 2007 Share Отговорено Август 19, 2007 На мен томовете ми мязат на 12,13 и 16...Собственика ще каже Честити да ти са и много бой да изядат Много са яки...финиша е трепач ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
necrony Отговорено Август 19, 2007 Share Отговорено Август 19, 2007 (Редактирано) Благодаря ви, ще гледам да се уча, пък каквото стане, иначе томовете са 12", 13", 16" и каса 22". Чинелите са си мои, само един подарак ми направи човека- Meinl 18" Profile Crash. Редактирано Август 19, 2007 от necrony Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GroOveR Отговорено Август 19, 2007 Share Отговорено Август 19, 2007 Евала бате Сега здраво свирене всеки ден Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts