SixStrings Публикувано Април 30, 2009 Публикувано Април 30, 2009 Здравейте. Споделете моля обща информация/впечатления за тези ампове, ако е известна на някого, който се е ровил повече от мен. Или която може да се научи от www.madisonamps.com На мен лично са ми известни от слушане на "Aghora", и добивам впечатлението, че са ампове с много прецизен и точен саунд. Особено за метъл. За съжаление май не е нещо, с което човек лесно може са се сдобие тук. Ако някой знае нещо повече - моля да сподели. Цитирай
metalhammer Отговорено Април 30, 2009 Отговорено Април 30, 2009 По принцип на сайта им има всичко което е нужно за да добие човек представа. (Ебаси тъмния саит трявба да си напрягам очите за да го разглеждам.) Цитирай
SixStrings Отговорено Април 30, 2009 Автор Отговорено Април 30, 2009 По принцип на сайта им има всичко което е нужно за да добие човек представа. (Ебаси тъмния саит трявба да си напрягам очите за да го разглеждам.) да. интересно ми е дали някой от форумците по някакъв начин се е "докосвал" повече или по-малко до такъв амп, дали някой има идея как би могъл да се сдобие човек с такъв амп, при положение че онлайн не може да се ордерва за БГ (имам нулев опит с поръчка на каквото и да е отвън и/или през сайтове за онлайн разплащане)... не ми се вярва че някъде в БГ има такъв амп, но всичко е възможно, затова реших да постна тук. Цитирай
Recommended Posts