fLiSk Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 Elvis abe az misleh 4e si fen na Tom Morello Q go vij po koncerti Vse se opitva da se udushi s kitarata Цитирай
ventus Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 Vishte zapadniacite!!! Pove4eto virtuozni kitaristi si durjat kitarata na sredno ravnishte, zashtoto kato e nisko kitarata e nemislimo da izsvirish burz i sushtevremenno 4ist pasaj Цитирай
ELVIS Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 Elvis abe az misleh 4e si fen na Tom Morello Q go vij po koncerti Vse se opitva da se udushi s kitarata да бе фен съм му, ма той е некво изключение.... друго са си пънкарските стойки Цитирай
Fenix Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 Мене ме кефи на средно ниво. При мен, пружините на тремолото се падат на кръста ми. (нещо като на Хамет ) Тъй като наблягам на солата ми е страшно неудобно да си сваля китарата по надолу от т'ва. Цитирай
killer Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 Vishte zapadniacite!!! Pove4eto virtuozni kitaristi si durjat kitarata na sredno ravnishte, zashtoto kato e nisko kitarata e nemislimo da izsvirish burz i sushtevremenno 4ist pasaj е май има и изключения ... например Joe Satriani! Пример: концерта в San Francisco, обърни внимание колко му е ниско китарата а същевременно колко чисто свири. Затова и аз мисля че най-важното е да ти е удобно Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 Е айде... да даваш Сатриани като пример за това колко чисто може да се свири в еди - каква си позиция. Това е все едно да кажеш че на Марадона не му е било сложно да играе със завъзрзани очи... Предполагам че на Сатриани всякак му е удобно да свири нали се сещаш... Цитирай
nio Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 аре ве? дали ше му е удобно, ако китарата е в задника му? Цитирай
AXE Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 Умерено ниско А Джеймс по едно време си беше повредил кръста от това че китарата му е толкова ниско (постоянно приведен свири). Ама кво го ебе :green: По една операция на 20 години е търпимо :green: :guitar: Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 аре ве? дали ше му е удобно, ако китарата е в задника му? Aми предполагам да. Стийв Вай правеше доста добри сола с език по едно време а Steve Vaughan е свирил доста добре зад гърба си На Сатриани си мисля че ако му я закачат за ушите и му вържат ръцете на гърба пак ще намери начин да дръпне някое соло. Цитирай
nio Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 хмм, странно. май ставаше въпрос за удобна постоянна позиция. нали? Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 хахах да, на концерта в сан франциско за една песен. Както и да е... Цитирай
Snowwhite Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 Малко прекалявате с тая "позиция"...На мен не ми пречи,че китарата ми не е до коленете чак.Някой спомена нещо за гениталии-гравитира и моята там някъде...Ама-свирете готино,пък другото...Е*ете му майката,бе Цитирай
thurston Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 да не искаш да кажеш, че китара ти е у оная работа!? Цитирай
Mephistopheles Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 Ми на мене китарата ми е някъде там...малко над оная ми работа Цитирай
Snowwhite Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 Ми на мене китарата ми е някъде там...малко над оная ми работа Тамън там!!! Цитирай
Recommended Posts