Black Bird Публикувано Октомври 19, 2005 Публикувано Октомври 19, 2005 Sorka nema kirilica - tykmo new wind slojih. kak e toq sound? http://www.cmusicforum.com/dimitar/RainCloudSoloTest.mp3 Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Октомври 19, 2005 Отговорено Октомври 19, 2005 Ей, супер яки ривърб и дилей! И тоя снер е перфектен в 200 херца Кефи! Цитирай
bobalan Отговорено Октомври 19, 2005 Отговорено Октомври 19, 2005 Ей, супер яки ривърб и дилей!И тоя снер е перфектен в 200 херца Кефи! мда, снера и мен ме впечатли! Интересното е, че основния му тон е на 121Хз, а хармоника на 242Хз се чува по-силно от основния Нещо е мамил Налбантов пак, ама звучи много интересно. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Октомври 20, 2005 Отговорено Октомври 20, 2005 Да, наистина странно... Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 20, 2005 Автор Отговорено Октомври 20, 2005 не ме кефи нещо 6тия хармоник на фуса горе в десно ама за снера сте прави слагах му един супер дупер нов хармонайзер :green: Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 20, 2005 Отговорено Октомври 20, 2005 мнооо добро, микса мн добър също е, барабаните им требе още фийлинг, ама предвид че не са истински кво да очакваш Цитирай
bobalan Отговорено Октомври 20, 2005 Отговорено Октомври 20, 2005 не ме кефи нещо 6тия хармоник на фуса горе в десно ама за снера сте прави слагах му един супер дупер нов хармонайзер :green: ще си кажеш ти. Я сподели някакви тънкости при микса, какви са тези супер дупер не знам си какво си Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 20, 2005 Автор Отговорено Октомври 20, 2005 не ме кефи нещо 6тия хармоник на фуса горе в десно ама за снера сте прави слагах му един супер дупер нов хармонайзер :green: ще си кажеш ти. Я сподели някакви тънкости при микса, какви са тези супер дупер не знам си какво си незнам Бате Слагам всеки път различно...и гледам да мяса. :think: Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 20, 2005 Автор Отговорено Октомври 20, 2005 почти си успел па е нящо Цитирай
Recommended Posts