emka Публикувано Април 27, 2009 Публикувано Април 27, 2009 топли, пресни http://4storing.com/99sq8o/4c217167c144c af0dfc425a9d347faac.html://http://4storing.com/99sq8o/4c217167...a9d347faac.html после ще кача и kid rock - all summer long те те имрпвизацийки offtopic: някой може ли да ми каже какво е станало с Putfile.com :? Цитирай
Polyphone Отговорено Април 27, 2009 Отговорено Април 27, 2009 Браво, моме! Жалко все пак, че записът е такъв, но не може ли някак по-близо до микрофона да пееш, че пианото доста силно се чува спрямо гласа ти. Сама ли свириш и на двата инструмента? Цитирай
emka Отговорено Април 30, 2009 Автор Отговорено Април 30, 2009 Браво, моме! Жалко все пак, че записът е такъв, но не може ли някак по-близо до микрофона да пееш, че пианото доста силно се чува спрямо гласа ти. Сама ли свириш и на двата инструмента? да ама записвам с мп3 плеър, ако пея по-близо или пианото заглъхва и остава само глас, или микрофончето "избичва" а ме мързи да ходя по студия само за да си записвам песни, то няма смисъл иначе колкото да се чуе става благодаря за коментара по темата Цитирай
Icarus Отговорено Май 1, 2009 Отговорено Май 1, 2009 Еха Много гот се справяш, поздравления!! А нещо авторско от теб няма ли да чуем? Даже и записано на плейър Цитирай
emka Отговорено Май 1, 2009 Автор Отговорено Май 1, 2009 Еха Много гот се справяш, поздравления!! А нещо авторско от теб няма ли да чуем? Даже и записано на плейър а да, това е идея, ама в тия песни на две-три места си има цели пасажи дето са си мои, а в оригинала ги няма нях нпх ако не ме мързи да записвам, ще пусна радвам се, че ви харесват нещата офтопик (аз май питах по-нагоре) : някой знае ли какво е станало с putfile.com ??? ? :? Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Май 1, 2009 Отговорено Май 1, 2009 Много са приятни изпълненията, emka, но силно ти препоръчвам да се мобилизираш откъм звукозаписа. Щом отказът да идеш в студио опира до "мързи ме", а не до пари, препоръчвам ти следното: купи си един смислен микрофон за пеене и един (не дотам претенциозен) за пианото и китарата. Поне аз си въобразявам, че като почна да записвам глас и пиано, ще озвучавам пианото с един микрофон "на жица", пуснат да виси вътре - при лирата. А иначе - много мерено и стегнато ти върви и пеенето, и свиренето. И едно голямо "Браво!" имаш от мен, че не чувам нищо пресилено в избора ти на парчета и подхода към тях, няма никакво лутане, никакви напрежения, нищо звездоманско - стоят ти леко и красиво! Затова ми се ще да имаш по-добри възможности за запис, за да можеш да си поразработваш песните и повече - и по-често да те слушаме, моля! Браво! Цитирай
Бицев Отговорено Май 1, 2009 Отговорено Май 1, 2009 Само аз ли немога да отворя линковете? Те са залепени като един, но и целия дълъг 'линк' да опитвам, и на 2 да го деля - или миказва 'файлът е временно недостъпен' или 'не съществува' Може ли отново? И на 4shared.com или esnips.com повъзможност, че се съмнявам в сайта 4storing.com Извинявам се за досадните претенции, но ще ми е интересно да чуя. Цитирай
emka Отговорено Май 2, 2009 Автор Отговорено Май 2, 2009 аз имам техника ама не ми се занимава ако не е за нещо сериозно иначе записите да са хубави е мн важно щото после си чуваш нещата по-добре и знаеш какво да чистиш абеееееееее може ... ако ми хрумне някога пак да запиша нещо що да не ;D иначе сега съм на село и ползвам някав интернет дето и аз нз откъде е ииии ще пробвам пак да ги кача някъде изглежда никой не знае какво е станало с putfile ;d Цитирай
emka Отговорено Май 2, 2009 Автор Отговорено Май 2, 2009 EDIT : още линкове http://www.esnips.com/web/emily-s-folder Цитирай
Recommended Posts