vanboy Публикувано Април 26, 2009 Публикувано Април 26, 2009 Както си репетирахме,ме освети идея за кавър на Би Джийс..започнах първи,после другите се включиха на прима-виста и...ето какво се получи: http://www.zshare.net/download/592098040a378865/ Цитирай
Polyphone Отговорено Април 26, 2009 Отговорено Април 26, 2009 (Редактирано) Файлът нещо не се чете, какъв е този формат? Редактирано Април 26, 2009 от Polyphone Цитирай
vanboy Отговорено Април 27, 2009 Автор Отговорено Април 27, 2009 Формата е AMR. Записа е от телефон и ...май ще се затрудните с този формат ама нямам и конвектор Всъщност файла се отваря с: KM Player; Quick Time player. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Април 27, 2009 Отговорено Април 27, 2009 ^Ама кви са тия файлове, дето не се отварят..., аааа!? Конвертирах го - да ви чуят всички как се хилите като ненормални (за сметка на некои специфики на братята Гиб). Цък тука! Ако изхвърлите тоя телефон и се запишете както трябва, ще стане... доста респектиращо! Щот' ся звучите като семейство китове, които си обменят подводни сигнали по време на миграция... Айде, приемете го насериозно (даже имам едно стаааро албумче, дето го слушках напоследък - Кени Роджърс и Би Джийс - мога да ви захраня с материал, да се развихрите). Цитирай
Polyphone Отговорено Април 27, 2009 Отговорено Април 27, 2009 ааааа, голямо шоу!!! Големи веселяци сте, евалата!!! :happy: Но да оставим майтапа, докарвате си екстра тризвучието!!! Вярно, направете нещо сериозно на братята! Цитирай
vanboy Отговорено Април 27, 2009 Автор Отговорено Април 27, 2009 (Редактирано) Радвам се,че сме ви предали настроението си,а на Ангелина благодаря за:"Цък тука"-задължен съм ти!...и ся кат гледам к'во съм писал по-горе-"конвектор" Имам таман два-един в хола и един в спалнята-добре топлят...А за братята-няма да ни остане време да се занимаваме с тях на тоя етап,че много ни притиска-ся праим клубен репертоар и дотук сме само с 35 парчета при условие,че трябва да са поне 50,а в групата ни има нови членове. Редактирано Април 27, 2009 от vanboy Цитирай
Recommended Posts