Jump to content
Българският форум за музиканти

Малко дизайн и малко изкуство


Recommended Posts

Здравейте,

Дано да не е нахално да се набутам във форума, но желая да си комуникирам и споделя моето изкуство с други хора, от друго изкуство и от друга закваска. Пак се извинявам ако съм Ви създал неудобство :thumbs_up: .

Представям на вниманието на всички Ви, моите идеи и концепции в областта на дизайна и някои неща в сферата на изкуството. Предлагам да се запознаете с моята галерия - www.pavel3.deviantart.com/gallery/. Подготвям още интересни разботки, но съм малко предпазлив дали да ги излагам, защото много крадлив народ се е навъдил, който не уважава труда и авторско право, но няма как трябва да се рискува. Все пак трябва да ме оценявате Вие потребителите и евентуалните ми бъдещи клиенти :):):). Винаги ще има кой да те хареса и кой не, няма средно състояние. Непрестанно споделям и показвам идеите и творенията си и независимо от това дали са професионалисти, клиенти или обикновенни потребители, които просто гледат аз уважавам всяко едно мнение. Занимавам се с продуктов дизайн, скулптури, изработка на детайли, промишлени изделия, екстравагантни отливки на скулптирани модели, фигури, изделия и корпуси за мотоциклети, автомобилии или водни превозни средства, изделия по индивидулна поръчка и тематика - седалки, стъкломатови мебели, малки обекти и изделия, макети на превозни средства, скулптури , калъпи, отливки, аеродинамични части и изделия и т.н. Надявам се да не Ви плаша с моя твърде „разнообразен асортимент от способности” и да не звучи прекалено нескромно, но мога да кажа, че се старая да се развивам в насоки малко познати или по-скоро непопулярни в България - моделиране, разработка на прототипи и изделия, продуктов дизайн и подобни неща, които се правят в специализирани студиа и ателиета.

 

С Уважение:

дизайнер Павел Влахов

 

 

уеб галерия: www.pavel3.deviantart.com

skype: pavence

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не обичам да съм негативния елемент, но ще се наложи. сигурен ли си, че си избрал правилното място за самореклама?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не обичам да съм негативния елемент, но ще се наложи. сигурен ли си, че си избрал правилното място за самореклама?

 

 

Съжалявам ако съм досадил, просто съм го написал по-комерсиално. Ами явно мястото е в друга насока, но се надявам чрез творчеството си да завържа кокнтакти с други хора. Знам, че не му тук мястото, но се надявах да получа отзиви т различни хора, с различни предпочитания. На по безпристрастни мнения. Съжалявам за досадата.... :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мене пък ме кефят нещата, дамските чанти са идейни, футористичните дизайни за коли нещо не можах да гу усетя, закачлките ги прелетях защото не ме вълнуват а и там е по скоро важен комфорта и чак след това дизайна, байковете бяха интересни макар че лично повече се кефя на чопър форми, седалките са ми малко стар трек - или с други думи яки .. ехехех

 

ако имаш време и желание да направиш дизайна на микрофонна стойа за метъл банда ще е супер ... ако е яка ще я изработим при всички положения ... лошото е че освен чест и слава друго не мога да ти предложа :) .. .не се притеснявай да откаже - по скоро това очаквам :headbang:

 

 

както и да е - радвам се че има хора които се занимават с индустриален дизайн, гледат на работата си като на изкуство а не като на печеларник и ти пожелавам от сърце успехи и много много късмет

 

Поздрави

Алекс

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря преди всичко за думите :thx: . Иначе за твоята молба може нещо да сторим :coolp: , все пак да ме насочиш с предпочитания, стил и тематика. Каква искаш де е концепцията?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.