Black Bird Отговорено Декември 1, 2004 Автор Отговорено Декември 1, 2004 Еми сори, ама колкото и да го слушам не ме кефи... звучи някак смешно... все едно мишка свири на барабани... ама си твърдоглав, пича много прилично си свири пък и самата песен не предлага твърде много възможности за изява..според мен няма да върви с постоянен кардан и нон-стоп преходи хех dam prav si! Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 Ей ритъма е перфектен за песента освен това съм убеден че на истински барабани ще звучи с класи по - добре. Цитирай
Snowwhite Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 Хич да не ти дреме-МНОГО добре се връзват нещата-прав е колегата-не може на тая мелодийка да сложиш барабани като пишеша машина с дистър!!! Пък и съм сигурна,че го чуваш в главата си с ИСТИНСКИТЕ барабани-е,не е ли добро,а?Е!!! Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 1, 2004 Автор Отговорено Декември 1, 2004 dam.... :think: ами така е с едни Акустични Ембиънс дръмс нещата ще са на място а самата пеничка как е !? Цитирай
Snowwhite Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 а самата пеничка как е !? Супер си е Пенето!!! ! ! !Дрънка! ! ! Цитирай
Recommended Posts