AlFiA Отговорено Февруари 6, 2006 Автор Отговорено Февруари 6, 2006 (Редактирано) Мога да ти препоръчам моята преподавателка по пияно ,страшен педагок и много спокоен човек.Преподава ми в университета и направо нямам думи ,само че трябва да я питам да ли дава частни уроци Аз влязох самоей тъй да погледна Обаче мноо съм добър в преподаването на тая дисциплина преподавателка по пияно , друг е въпросът, че не искам да преподавам на деца И какво искаш да кажеш с цялата тази тирада която си ми постнал 2 пъти? Добре от мен да мине щом толкова искаш аааууу впечатлих ти се Редактирано Февруари 6, 2006 от AlFiA Цитирай
nuaHucTKa Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Аз съм насреща ако има нещо :hello: Цитирай
AlFiA Отговорено Февруари 16, 2006 Автор Отговорено Февруари 16, 2006 Аз съм насреща ако има нещо :hello: Сега го виждам твоето съобщение, съжалавам въпросът ми вече не е актуален. Намерих този учител, който ми препоръчаха в темата, за което аз благодаря на това непознато момче в нета, с учителката така и не сме изяснявали кой неин ученик ще да е бил ...понеже си няма кой знае каква представа от нет и компютри Цитирай
AlFiA Отговорено Февруари 16, 2006 Автор Отговорено Февруари 16, 2006 Да, адресът е този, на бул. Витоша...! А тази за която ти говоря е Евелина...аз ходя от време на време при нея, но надомно! По мое наблюдение (а то не е меродавно ) има много добър подход към децата и определено е готина...има и на какво да научи Дерзай, дано всичко е наред :hello: Ето, колко съм лоша, забравих да ти благодаря А има наистина защо. Имайки предвид че детето ходи веднъж седмично понеже е доста натоварено и с други неща все пак надявам се че ще просвири! Поне от последния урок сега вече се обнадеждих. Учителката наистина много влага във всяко дете, и емоции и изисквания. Аз лично такъв преподавател по пиано никога не съм имала имайки предвид че аз не съм преподавател, а родител но не успях да се справя със ината на собственото си дете, а тя успя някак да му влезе под кожата. Тук да чукна на дърво дано да върви по този начин че относно бинома на Нютон свързан с вдъхновението в комплект с ината на едно дете - положението там не ми е много-много светло ... Цитирай
Yiwigi Отговорено Февруари 16, 2006 Отговорено Февруари 16, 2006 Радвам се, че съм помогнал Аз също я харесвам като преподавател..., но за съжаление от доста време все не намирам как да подновя заниманията... Ама сега след сесията задължително ще го измисля Успехи, дано детенцето свири с желание и дано нещата да се получат! :hello: Цитирай
AlFiA Отговорено Юни 7, 2006 Автор Отговорено Юни 7, 2006 (Редактирано) От първия ми постинг /сега видях че бил октомври месец/ в този форум мина доста време Радвам се, че съм помогнал Аз също я харесвам като преподавател..., но за съжаление от доста време все не намирам как да подновя заниманията... Ама сега след сесията задължително ще го измисля Успехи, дано детенцето свири с желание и дано нещата да се получат! Ако искаш да я видиш ето я! усмихнала се е като кинозвезда!!! е който си го има огънят отвътре си го има... П.С. чудя се как да й пратя линка на смс, да го препрати на някой друг, понеже за компютри да й обяснявам как се прави е абсурд... :hello: Редактирано Юни 7, 2006 от AlFiA Цитирай
spe Отговорено Юни 29, 2006 Отговорено Юни 29, 2006 привет съжалявам че изравям стара тема, ама и аз си търся учител по пиано... класика...(попа го разбирам ) само дето при мен случая е, свирил преди 15 години, после поспрял и сега иска пак ))) ако някой може да препоръча, ще съм благодарен - независимо дали аз ще посещавам или ще идва вкъщи преподавателя Цитирай
NoSoul Отговорено Юни 29, 2006 Отговорено Юни 29, 2006 Читалище Аура(при двореца на децата) там търсиш Елена Йонева. Брилянтен преподавател. Освен на пиано, ме научи и на страхотна музикална култура. Горещо препоръчвам! Цитирай
spe Отговорено Юни 30, 2006 Отговорено Юни 30, 2006 благодаря - само последно - някакъв точен адрес или телефон да има? нищо не ми говори читаличе аура при двореца на децата... Цитирай
NoSoul Отговорено Юни 30, 2006 Отговорено Юни 30, 2006 Може би е по добра идея да потърсиш лично нея и можете да договорите посещения на адрес. 957-49-35 76-45-69 търсиш Елена Йонева Не знам на кой от двата телефона ще отговори и дори дали няма промяна. Ако има... не мога да помогна. Цитирай
Recommended Posts