AlFiA Публикувано Октомври 17, 2005 Публикувано Октомври 17, 2005 Преподавател начална степен за дете. Надомно или към читалище, но непременно в района ст.Славия-Южен парк. Ориентировъчно това се падат кварталите Иван Вазов, Славия, Хиподрума, Красно Село, Емил Марков. Цитирай
Yiwigi Отговорено Октомври 17, 2005 Отговорено Октомври 17, 2005 В читалище Петър Берон има школа по пиано и преподавателката там е готина Читалището се намира до бившия Империал...близо е до Централния вход на Южния парк! :hello: Цитирай
AlFiA Отговорено Октомври 18, 2005 Автор Отговорено Октомври 18, 2005 (Редактирано) В читалище Петър Берон има школа по пиано и преподавателката там е готина Читалището се намира до бившия Империал...близо е до Централния вход на Южния парк! :hello: Здравей :hello: И благодаря че ми отговори Бях останала с впечатление че читалище с такова име име на бул.Черни връх на линията на трамвая, на същата линия е и текстилния техникум. Може би се бъркам. Оказа се че адресът му е бул.Витоша 109 Обаждах се на тел 9522578 и в разговор стана дума че имат три учителки Неолана /45/ Евелина /45/ и Мая Райкова /50/ Би ли ми подсказал още малко... коя е най-готината? П.С. и още... че имат балетно студио ми направи добро впечатление. И в други читалища съм чувала за ученичките на Красимира Колдамова, са с добра подготовка и затова правят свои балетни школи. Редактирано Октомври 18, 2005 от AlFiA Цитирай
Yiwigi Отговорено Октомври 18, 2005 Отговорено Октомври 18, 2005 (Редактирано) Да, адресът е този, на бул. Витоша...! А тази за която ти говоря е Евелина...аз ходя от време на време при нея, но надомно! По мое наблюдение (а то не е меродавно ) има много добър подход към децата и определено е готина...има и на какво да научи Дерзай, дано всичко е наред :hello: Редактирано Октомври 18, 2005 от Yiwigi Цитирай
evans Отговорено Октомври 26, 2005 Отговорено Октомври 26, 2005 Мога да ти препоръчам моята преподавателка по пияно ,страшен педагок и много спокоен човек.Преподава ми в университета и направо нямам думи ,само че трябва да я питам да ли дава частни уроци Цитирай
Miro_Amor Отговорено Ноември 2, 2005 Отговорено Ноември 2, 2005 Преподавател начална степен за дете. Надомно или към читалище, но непременно в района ст.Славия-Южен парк. Ориентировъчно това се падат кварталите Иван Вазов, Славия, Хиподрума, Красно Село, Емил Марков. Ако имате интерес към jazz, pop, rock, evergreen и много други стилове в областта на jazz и pop музиката бих могъл да Ви помогна лично. Аз съм магистър по jazz и pop piano и композиция на Музикалната Академия с опит и практика. Ще се радвам, ако мога да съм от полза. Мирослав Иванов. Законтакт : 0885 968 428 e- mail: strmusboy@yahoo.com Цитирай
glezlata007 Отговорено Ноември 30, 2005 Отговорено Ноември 30, 2005 Миро, в момента ли караш магистратура,интересно ми е,тъй като аз съм завършила семестриално преди 2 години(класическия отдел),а в момента свиря за държавен изпит! Та ми е чудно,че немога да се сетя за кой Миро става въпрос!!! Цитирай
Miro_Amor Отговорено Декември 2, 2005 Отговорено Декември 2, 2005 Миро, в момента ли караш магистратура,интересно ми е,тъй като аз съм завършила семестриално преди 2 години(класическия отдел),а в момента свиря за държавен изпит! Та ми е чудно,че немога да се сетя за кой Миро става въпрос!!! Да, в момента карам магистратура, но не в класическия факултет. Цитирай
glezlata007 Отговорено Декември 4, 2005 Отговорено Декември 4, 2005 Ами аз бих искала да се възползвам от твоите услуги, но първо да си взема държавния изпит! Цитирай
glezlata007 Отговорено Декември 4, 2005 Отговорено Декември 4, 2005 ПП.-А това, че не си в класическия отдел, го разбрах още първия път! Цитирай
Miro_Amor Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 ПП.-А това, че не си в класическия отдел, го разбрах още първия път! Ок, с удоволствие бих помогнал. Когато имаш желание и възможност може да ми пишеш на електронната поща: strmusboy@yahoo.com или на телефон: 0885 968 428 Мирослав. Ако имаш въпроси с удоволствие ще ти отговоря, моля те пиши ми ги на e - maila . Цитирай
glezlata007 Отговорено Декември 7, 2005 Отговорено Декември 7, 2005 Добре, Миро! Благодаря !!! Цитирай
AlFiA Отговорено Декември 13, 2005 Автор Отговорено Декември 13, 2005 Преподавател начална степен за дете. Надомно или към читалище, но непременно в района ст.Славия-Южен парк. Ориентировъчно това се падат кварталите Иван Вазов, Славия, Хиподрума, Красно Село, Емил Марков. Ако имате интерес към jazz, pop, rock, evergreen и много други стилове в областта на jazz и pop музиката бих могъл да Ви помогна лично. Аз съм магистър по jazz и pop piano и композиция на Музикалната Академия с опит и практика. Ще се радвам, ако мога да съм от полза. Мирослав Иванов. Законтакт : 0885 968 428 e- mail: strmusboy@yahoo.com Привет Миро, случайно сега виждам твоето съобщение. Може би ще бъде полезно за един човек. Ще го попитам и зависи какво смята да прави, все пак това не съм аз да решавам вместо него, иначе веднага бих се заела, но какво казва той ще ти пиша по-нататък... Предварително за предложението ти огромно Благодаря! Цитирай
Miro_Amor Отговорено Декември 23, 2005 Отговорено Декември 23, 2005 Ок, ако има желание ще помогна с каквото мога Цитирай
RockoBG Отговорено Декември 23, 2005 Отговорено Декември 23, 2005 Мога да ти препоръчам моята преподавателка по пияно ,страшен педагок и много спокоен човек.Преподава ми в университета и направо нямам думи ,само че трябва да я питам да ли дава частни уроци Аз влязох самоей тъй да погледна Обаче мноо съм добър в преподаването на тая дисциплина преподавателка по пияно , друг е въпросът, че не искам да преподавам на деца Цитирай
Recommended Posts