rosha Публикувано Април 16, 2009 Публикувано Април 16, 2009 (Редактирано) Ето линк към новото ни парче:"За Сузи и опашките". Благодаря предварително за критики и предложения,те са важни за нас. http://www.myspace.com/wickedabg P.S.Имах предвид:Уикеда-нова песен,ама кажете ми как да редактирам заглавието? Редактирано Април 16, 2009 от musicman Редакция на заглавието Цитирай
Polyphone Отговорено Април 16, 2009 Отговорено Април 16, 2009 (Редактирано) Хубаво е парчето Особено ми хареса акапелната интермедийка, която се връзва доста добре. Нея пеете ли я или с помощта на синт правите гласовете? И малко забележки: Някои мотиви много често и непосредствено едно след друго се повтарят, което малко придава монотонност на парчето. Текстът на места не се чува хубаво, особено на припева. А да, и краят на песента малко неочаквано и рязко настъпва. Така поне аз чувам нещата ;-) Редактирано Април 16, 2009 от Polyphone Цитирай
fLiSk Отговорено Април 16, 2009 Отговорено Април 16, 2009 Малко ми е странно още парчето и ще иска още едно-две слушания. Един вид прогресив Уикеда ми идва (т'ва сигурно е като реге Дрийм Тиътър нещо ) Изобщо - кефи ме, ама на масовката може да й дойде малко сложно. Давайте момци, чакаме нов албум ! П.С. Пак нямате дати докато сте тука, значи ви чакам у Холандско лани, тоя път пиенето от мен Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Април 16, 2009 Отговорено Април 16, 2009 Винаги съм се съсипвала с вашите текстове!!! Ама не разбрах за какво се сърди Сузи... Цитирай
kvelikov Отговорено Април 17, 2009 Отговорено Април 17, 2009 Ха-Ха...не правите вече "гъди-гъди" ...:-------------------) Парчето е яко, но най-силни сте в живите изпълнения! И с "Мила моя мамо" може цяла вечер да изкарате ...:--) Фен! Цитирай
rosha Отговорено Април 20, 2009 Автор Отговорено Април 20, 2009 Благодаря. Гласовете са пяти,но доста обрботени и въобще работата отива на прогресив,да му се не види и пънка. А Сузи се сърди че не правим гъди-гъди Цитирай
Stivy_k Отговорено Април 22, 2009 Отговорено Април 22, 2009 работата е сериозна както винаги! Рйеспйект! Цитирай
Recommended Posts