Badan Публикувано Април 15, 2009 Публикувано Април 15, 2009 http://www.zshare.net/audio/586987384385a8f2/ Тази песен я бях намислил още миналата година и с английски текст, но в крайна сметка реших да я направя на български. Ако някои има желание, може да помогне с аранжимента. Ще се радвам да коментирате. Цитирай
mother_north Отговорено Април 20, 2009 Отговорено Април 20, 2009 Хубава и меланхолична песен, ако осъществиш и варианта за текст на английски, мисля че ще стане perfect:} Успехи! Цитирай
Badan Отговорено Април 25, 2009 Автор Отговорено Април 25, 2009 Хахах, гледам засипали сте ме с коментари.. Както знаете, всяко мнение е добре дошло за мен. Цитирай
ultramega Отговорено Април 25, 2009 Отговорено Април 25, 2009 Текста не се разбира на места... Цитирай
Badan Отговорено Април 25, 2009 Автор Отговорено Април 25, 2009 (Редактирано) Еми текста не е нещо особено, просто един момент от живота ми, когато имах доста проблеми. Всичко отначало Тя каза ,,чувствам се много добре, няма ли да ни изпееш нова песен? Купонът е в разгара си, Няма ли да ни изпееш нова песен?" Но аз не искам всички тези песни И аз не искам да вали, А да почна всичко отначало.. Ела при мен, да не ме боли Редактирано Април 25, 2009 от Badan Цитирай
Recommended Posts