CroW Публикувано Април 15, 2009 Публикувано Април 15, 2009 Моля споделете идеи за кубе до 1000 лв с не толкова мощен колкото качествен саунд според вас, или ми дайте съвет(от опит) кое от следните комбота да избера: LANEY RB7, GALLIEN KRUEGER BACKLINE 210 II или ASHDOWN MAG-C115-300. Като звук да е по универсален за да мога да свиря различни жанрове.. трябва ми за репетиции и за клубни изяви евентуално. ще се радвам да помогнете с мнения Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 15, 2009 Отговорено Април 15, 2009 За съжаление, до момента не съм имал досег с посочените от теб модели. Иначе в този ценови диапазон има доста решения, например това: http://www.thomann.de/de/hugheskettner_bas...0_basscombo.htm Иначе, от личен опит бих ти препоръчал WorkingPro серията на SWR, но там вече излизаме от коментирания бюджет. Тук има потребители, имащи опит с Backline моделите на GK, надявам се да споделят мнения. П.П. Опция е също и Fender Bassman. Цитирай
CroW Отговорено Април 15, 2009 Автор Отговорено Април 15, 2009 За съжаление, до момента не съм имал досег с посочените от теб модели. Иначе в този ценови диапазон има доста решения, например това: http://www.thomann.de/de/hugheskettner_bas...0_basscombo.htm Иначе, от личен опит бих ти препоръчал WorkingPro серията на SWR, но там вече излизаме от коментирания бюджет. Тук има потребители, имащи опит с Backline моделите на GK, надявам се да споделят мнения. Да това и на мен ми се струва добро решение може би заради eminence говорителя но някаде четох че 15ка не може да се озвучи с микрофон така добре както примерно 2 х 10 при лайф.Колебая се мн на кой от двата варианта да се доверя.. Цитирай
mexico Отговорено Април 15, 2009 Отговорено Април 15, 2009 Здравей, гледам си пред същата дилема, която ме мъчи и мен преди известно време. И аз се чудех между LANEY RB7 и GALLIEN KRUEGER BACKLINE 210 II... и в крайна сметка скочих на FENDER BASSMAN 210 благодарение на колегата chobi... Както и да е - комбинацията от 2 десятки с хорна ще ти даде звук какъвто според мен няма да постигнеш с 1х15". Аз например преди свирех с 1х12" и хорна, но сега с двете 10" саунда е много по-отворен, без това да е за сметка на ниските разбира се! Съвета ми е - пробвай ги! xxxx имат лейнито, виж за GALLIEN KRUEGER - не знам, аз тогава не можах да намеря такова да чуя ..., някой ако знае кой ги внася, да помага. Това е от мен. Поздрави от Белград : ) Цитирай
CroW Отговорено Април 19, 2009 Автор Отговорено Април 19, 2009 Благодаря ви пичове че помагате! Значи тия дни най-вероятно ще ида до xxxx да пробвам лейнито, но за сега най-много съм се наточил на ей тоя Ashdown: http://www.thomann.de/de/ashdown_mag_300h_bundle.htm Малко излиза от бюджета но от това което видях и изчетох за него май напълно си струва.. все пак 4 х 10 е по добрия вариант.. А пък за нататък и като му се добави един 15ка кабинет и заспива И така понеже най-вероятно ще ми се наложи да си го купя от thomann.de да ви питам някой пазарувал ли е онлайн от там? Доколкото знам в цената влиза ддс а като ги питах колко ще ми струва доставката за 30 кг. продукт ми казаха 30 евро.А интересно скоро говорих с един пич от Динакорда в Бургас и той ми разправяше че били мошенници и сметките излизали винаги повече отколкото са всъщност.Та ако някой знае нещо да сподели.. благодаря Цитирай
Recommended Posts