barabanis4o Публикувано Април 14, 2009 Публикувано Април 14, 2009 малко авторски текстове моля ви кажете дали стават Имаше преди в моя квартал едно момиче хубаво като кристал но аз бях кретен и не разбрах любовта бях зает да мисля за много други неща пр: Аз бях глупак и не видях любовта в очите на онова момиче опитах се, но не успях бях проклет да не обичам Тя ме гледаше с поглед лукав а аз не знаех какво да направя да се влюбя ли в тази жена или просто да я забравя пр: Обикнах я но беше вече късно бях принуден да се откажа съдбата ми обърна гръб и не знаех какво да направа пр: Цитирай
fusion Отговорено Април 25, 2009 Отговорено Април 25, 2009 Не се обиждай, нищо лошо не мисля с това, но е страхотно за новата пайнерска компилация пролет-лято-есен-зима 2009 Какво да ти кажа... не е лошо, не е грозно, няма нещо сбъркано... но не грабва, разбираш ли? Един текст трябва да грабва, както и всички останали елементи на песента. Ако е на фона на страхотна музика - окей, все тая. Но ако за страхотната музика има и страхотен текст нещата отиват към идеалния вариант Нали не си ме разбрал погрешно? Цитирай
barabanis4o Отговорено Април 25, 2009 Автор Отговорено Април 25, 2009 много добре те разбирам тази песен я написах преди да заспа имам още няколко но не ми се пишеше искам да кажа че имам много по хубави благодаря за коментара ще ми е от полза Цитирай
SandForGaara Отговорено Май 17, 2009 Отговорено Май 17, 2009 Мен припева много ми хареса Аз бях глупак и не видях любовта в очите на онова момиче опитах се, но не успях бях проклет да не обичам Обаче останалата част звучи недовършено и написана на бързо , мн думи можеш да ги промениш и ще се получи много добре . Цитирай
Supersonic Bitch Отговорено Май 21, 2009 Отговорено Май 21, 2009 но аз бях кретен и не разбрах любовта бях зает да мисля за много други неща-мене пък ме зазчувства много текста щото преживях нещо подобно демек се влубих но преглътнах чувствата си Дори бях написала стихотворение за това : Опа! Вървях си просто безцелно по пътя, незнаейки ясно от къде да стъпя, и ето съдбата с тебе ми подаде знак, но от разсеяност аз го подминах... Погрешно стъпнах, искам връщане назад, искам да се върна пак, че съм влюбена в теб осъзнах... Но да поискам прошка не зная как... мигът замина по-бърз от влак... а аз не успях... не успях... сякаш от камък бях... Не можах тогава да помръдна, и ето,че ти си тръгна, а исках да те силно прегърна, мечтая онова време да си върна... Искам да те целуна, да се хвана с тебе за ръка, нощем да наблюдаваме заедно сребърната луна, и да мога силно "ОБИЧАМ ТЕ" да крещя... Уф,много се извинявам,че сложих и моя работа тук,но твоя текст ми навя спомени и те поздравявам с моя Цитирай
hand_of_doom Отговорено Май 25, 2009 Отговорено Май 25, 2009 Обръщайте повече внимание на силабическото стихосложение Имаше една тема във форума Вашите текстове (или нещо от сорта) - там съм писал някои тънкости от теорията на стихоплетството Цитирай
angelvoice Отговорено Май 26, 2009 Отговорено Май 26, 2009 Мен припева много ми хареса Аз бях глупак и не видях любовта в очите на онова момиче опитах се, но не успях бях проклет да не обичам Обаче останалата част звучи недовършено и написана на бързо , мн думи можеш да ги промениш и ще се получи много добре . На мен също ми хареса припева. Цитирай
Recommended Posts