Lucy Lawless Отговорено Юли 9, 2009 Отговорено Юли 9, 2009 Оххх,дране-само в моите мечти.Просто има хора,които не го могат и това си е! Вие представяте ли си Таря Турунен да тръгне да се дере??????????? И обратното - Доро Пеш да пее опера???? Просто НЕ става! Всичко си зависи от гласа. Цитирай
7thString Отговорено Юли 9, 2009 Отговорено Юли 9, 2009 Снощи гледах DVD-то- определено е адски полезно, поне от моя поглед на китарист и пишман-певак Много хубаво са обяснени нещата не само за дрането но и за същността на пеенето. Цитирай
LOE Отговорено Юли 10, 2009 Отговорено Юли 10, 2009 Да, стига човек да успее да схване барем за какво говори госпожата, като цяло доста близки до акъла неща, и все пак убягващи на 99% от дерящите се без никаква идея и техника хора Цитирай
lo6iq Отговорено Юли 29, 2012 Отговорено Юли 29, 2012 Прочетох доста теми в групи и форуми и общо взето всеки казва зен оф сцрееминг. Хора незнам толкова английски че да разбирам какво ми говорят . Ще съм АДСКИ благодарен ако някой се пробва да напише субтитри за двд -то. Много искам да се науча да се дера ама ... английския ми не стига. Цитирай
Planeswalker Отговорено Август 15, 2012 Отговорено Август 15, 2012 ... Много искам да се науча да се дера ама ... английския ми не стига. ... ще се дереш на български, тогава Извинявай, не се стърпях Цитирай
Dark Noob Отговорено Октомври 26, 2012 Отговорено Октомври 26, 2012 Такам четох няколко теми относно крещенето но никъде не открих точно това което ме засяга. Въпроса ми е доста прост но като цяло е доста важен. . . .. Та да минем към главната част : Каква вокална техника ползват james hetfield и phil anselmo и ако е крещене, то точно какво?? Цитирай
SoulSound Отговорено Ноември 2, 2012 Отговорено Ноември 2, 2012 Някой от вас направили си труда да потърси и да гледа въпросното видео-Zen of screaming? Aз! Цитирай
DarkBoy Отговорено Ноември 7, 2012 Отговорено Ноември 7, 2012 На кратко брат ми (единия вокал на 11 год.) се дере до небето (и то без никви упражнения и усилия па камоли с упражнения а кво ще е с упражнения ПАЗИ БОЖЕ), а другия вокал(и той така ама е на 13 год.). Колкото до мен аз основно рапирам ,но от време на време крещя(ама под душа ) Цитирай
dioness Отговорено Ноември 17, 2012 Отговорено Ноември 17, 2012 Да не ти развалям деня, само ще споделя, че моят бивш китарист, вече 48 годишен, в миналото не жалеше ни микрофон, ни глас, ни ушите на публиката, и се дереше като гръмотевица, щото...мацките го обожаваха, и сега, от почти една година, джоба му е пълен с антибиотици, и говори шепнешком. Просто няма звук. Ходил по лекари, изследвания, но това е положението, нещо инсталацията му е прегоряла. Най-неприятното е, че е рухнал, отчаян, започна да пие, пуши много...Пък какакто казваш - тия младежи там, на по 11-13 години, се чудят как да си изплюят сливиците, и то точно в тая възраст, когато говорния апарат търпи пубертетски промени, да го натоварваш така, пък било и под душа...Сега не му мислите, но знаеш ли колко бързо минават 48 години?! Цитирай
DarkBoy Отговорено Декември 11, 2012 Отговорено Декември 11, 2012 dioness не се чудим как да си извадиме гласните струни и да ги сложим на Кремонката. Просто някои хора го могат по природа щот аз и моите улИгофрени не правим никви упражнения (просто не мога да ги накарам) и изкарваме почти всичко (почти казвам щото имаме диафрагми от бойни изкуства) без проблем. ПС : що да ми развалиш деня? Цитирай
lo6iq Отговорено Декември 26, 2012 Отговорено Декември 26, 2012 dioness дет се вика веднъж се живее .... щом го искаме, го искаме! Няма за кога да се вардим. Цитирай
Recommended Posts