OutdoorFun Публикувано Април 9, 2009 Share Публикувано Април 9, 2009 Здравейте! Попаднах на тази марка акустични китари- Walden. Бихте ли споделили мнение за тях (въпреки, че един инструмент трябва да се пробва) ? Интересно ми е дали е известна марка, защото не я бях чувал досега..ииии..дали има китаристи от форума, свирещи на Walden? :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sasoh Отговорено Април 9, 2009 Share Отговорено Април 9, 2009 Icarus мисля имаше такава, виж в раздел Семпли Доколкото знам Динакорд са им представители, като гледам сайтовете, не изглеждат зле за парите си Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Април 10, 2009 Share Отговорено Април 10, 2009 Да, аз имам G570CE модела и съм пуснал семпли както на пиезото, така и записана с микрофони - ето ги тук. Много съм доволен от китарката - много е приятна на свирене, и на звук. Приятен екшън, който не съм донастройвал, и готин гриф, който небрежно ти ляга в ръката. Изработката е добра, ключовете си държат като пушки, всичко е точ. Колебаех се доста между този модел и един на Ямаха, но Ямахата беше с почти 200 кинта отгоре, а бяха горе долу идентични инструменти. Отиди в някой Динакорд и ги разцъкай. Не знам с какъв бюджет разполагаш, но много силно препоръчвам китара с поне солиден капак, които при Walden мисля, че започват от 300-350 лв тези модели (без пиезо), по-ниските серии са си ламинати. За жалост в наличност Динакорд не мисля, че имат високите серии, най-скъпият модел беше G630CE, за около 500 лв. Което пак е яко, ама аз исках да изтествам примерно 3000 серията. Както и да е, пробвай ги сам, но си мисля, че няма да съжаляваш. Класическите не съм ги пробвал, но и те изглеждат благи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OutdoorFun Отговорено Април 10, 2009 Автор Share Отговорено Април 10, 2009 (Редактирано) Мерси много, ще направя още няколко обиколки по магазините....също така съм се спрял и на Хонер...акустичните незнам как са, но свирих на класическа 2 години и съм много доволен от "Хонер". Редактирано Април 10, 2009 от OutdoorFun Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radooo Отговорено Октомври 16, 2010 Share Отговорено Октомври 16, 2010 Аз също съм с Уолден и съм доволен. На добра цена са и ако ти е първата китара, това е доста добър избор. Препоръчвам ти я. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts