The Pilgrim Публикувано Април 9, 2009 Публикувано Април 9, 2009 Здрасти аз сам 17 почти 18 годишен китарист роден в бг живея в англия в момента записвам демота от време на време би ми било интерсно да чуя какво мислите за тях така че ако имате време преслушайте ги и драснете някои ред с вашето мнение благодаря предварително P.С записвам с домашна техника това обяснява качеството и s16to записвам само с един take никога не правя повторен запис ето на този link може да чуете някои неща ако ви хареса би било силно оценено да покажете support като ме addнете или кажете на някои познати Thanks again http://www.myspace.com/thepilgrimmusic Цитирай
Димитко Отговорено Април 9, 2009 Отговорено Април 9, 2009 Здрасти, добри идейки имаш. Обаче ми се струва разстроена китарата ти, освен ако не е търсен ефект... Иначе само напред и нагоре Цитирай
The Pilgrim Отговорено Април 10, 2009 Автор Отговорено Април 10, 2009 Ефекти са китараta си е настоена всичктие 4-ри са. Tова са наиситна различни ефекти които по мое мнение са доста въздействащи Цитирай
Recommended Posts