velit Публикувано Април 9, 2009 Публикувано Април 9, 2009 Един приятел ми даде неговата китара за един-два дена на заем (електрическата) и реших да се запиша как свиря искам да бъдете колкото може по критични моля... http://4storing.com/ettoe/e20486e4d9bccd4c...1d60f7423a.html ето това е ликът Цитирай
MR_STENCH Отговорено Април 9, 2009 Отговорено Април 9, 2009 (Редактирано) Aми... ...чест ти прави, че си я научил цялата ! Очаквах да чуя само интрото. Аз също съм начинаещ, но ще си позволя да ти отправя една препоръка... тренирай песента с метроном или бекинг трак. Изключително важно е да развиеш чувството си за такт. Продължавай все така и Успех ! Редактирано Април 9, 2009 от MR_STENCH Цитирай
velit Отговорено Април 9, 2009 Автор Отговорено Април 9, 2009 Aми... ...чест ти прави, че си я научил цялата ! Очаквах да чуя само интрото. Аз също съм начинаещ, но ще си позволя да ти отправя една препоръка... тренирай песента с метроном или бекинг трак. Изключително важно е да развиеш чувството си за такт. Продължавай все така и Успех ! Благодаря за препоръките...успех и на теб Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Април 9, 2009 Отговорено Април 9, 2009 Намери си бекинг или си направи такъв, това не е кавър, но браво Цитирай
velit Отговорено Април 10, 2009 Автор Отговорено Април 10, 2009 Вчера бях качил Smoke on the water, но няколко човека ми казаха да го направя с бакинг трак и ето ме сега го направих.Проблемът е че нямам хубава звукозаписна програма ако може да ми препоръчате някоя ще съм ви много благодарен, а това е записа http://4storing.com/wwhyr/59dd6c2c0e8cf1f7...233e94e403.html Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Април 10, 2009 Отговорено Април 10, 2009 Cool Edit Pro(Adobe Audition) ако е само за рекорд Цитирай
Sandman Отговорено Април 12, 2009 Отговорено Април 12, 2009 За 1-2 дена си се научил да свириш на китара така? Ако правилно съм разбрал - това си е голямо постижение! Цитирай
velit Отговорено Април 12, 2009 Автор Отговорено Април 12, 2009 Не, просто го направих с бакингтрак, с барбаните съм по ритмичен,иначе свиря от 2-3 години Цитирай
hand_of_doom Отговорено Май 9, 2009 Отговорено Май 9, 2009 Абе пич, с какъв драйв си го свирил това? С backing track определено е по-добро по отношение на спазването на ритъма, но определено диста ти е много резак за тази песен. Поне лично според мен трябва да е по-плътен звукът на китарата. Иначе като цяло саудът на солото е ОК, но пък там като че ли малко ми се губи ритъма... Иначе браво за положените труд и усилия. С още малко практика ще става все по-добре Успех! Цитирай
Recommended Posts