Steff Публикувано Април 9, 2009 Публикувано Април 9, 2009 ... или нещо такова, ще прецените сами. Имам удоволствието да ви представя запис от концерта на Клод Уудс, познат като един от певците на Earth Wind & Fire Experiences. Концерта беше на 18.03 в бар Камино. Записа не е от най-качествените, но според мен дава добра идея за творчеството му. В групата участват само български музиканти, чиито имена ще споделя по-късно. Ако ви харесва - няма да пропуснете следващия концерт, който се очаква да бъде през втората половина на май. Прилагам *.rar, мисля, че ще е досадно да се свалят 14 песни една по една. Claude J. Woods live Приятно слушане! Цитирай
Steff Отговорено Април 14, 2009 Автор Отговорено Април 14, 2009 Up! Ето и музикантите, свирили в проекта: Боби Вълчев - пиано Мирослав Иванов - китара Стефан Маринов - бас Росен Ватев - барабани Пейо Филипов - тромпет, вокали Киро Македонски - саксофон Преслава & Маги - вокали. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Април 14, 2009 Отговорено Април 14, 2009 Жестоко, Steff! Аз не намирам записът да е некачествен в каквато и да е степен. Earth Wind & Fire са яка класа, ама и вие сте забили като за световно. ВЪР-ХА!!! Още повече се изненадах, че гениален тромпетист се подвизава в други предавания (малко като "придворен шут"), но добре, че Момичето на късмета не е решило и да пропее... Слушам си го с възторг. Ще направя всичко възможно да се озова на втория концерт (И ако пак направите Georgia on My Mind, Purple Rain, Wrapped Around Your Finger... и Eleanor Rigby, и ти се стори, че някой от публиката се надвиква със стена от Marshall-ки, да знаеш, че не е микрофония... ) Страхотно, страхотно!!! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Април 14, 2009 Отговорено Април 14, 2009 Извинявам се за двойния пост (той и десеторен да е, пак има какво да се каже - 14 парчета!!!) Да не се засегне Пейо, ама много ме впечатли и ръчнах из мрежата - да видя кой е тоя тромпет. Просто намирам, че има известна "дисхармония на посланието" в имджа на човека. И че трябва да си навакса като тромпетист. Всъщност - да доминира в това си амплоа! Браво още веднъж! Невероятни пасажи имате всички от бандата! И двете момичета от МА са много събрани! Соловия вокал не го коментирам - то се чуе... Цитирай
Бицев Отговорено Април 14, 2009 Отговорено Април 14, 2009 Сигурно е много интересно - но защо непрекъснато получавам грешка "Файлът е временно недостъпен" от тоя сървър?? Цитирай
Steff Отговорено Април 14, 2009 Автор Отговорено Април 14, 2009 @Angelina - благодарности за позитивните изказвания, вече бях почнал да се притеснявам, че звучи толкова зле, че никой не иска да пише @Бицев и всички други, които са се опитали да го свалят, но им дава грешка, ето още един линк с малко по-скорошен микс - нов микс ако и там не става, може да ме потърсите на скайп steffmarinov, с удоволствие ще го пратя на всеки, стига да съм пред компютъра. Ако някой реши, че може да го хостне на някакъв по-достъпен сървър, да се обади да му изпратя последния микс, ще съм благодарен! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Април 14, 2009 Отговорено Април 14, 2009 @Angelina - благодарности за позитивните изказвания, вече бях почнал да се притеснявам, че звучи толкова зле, че никой не иска да пише Ми ти малко... притеснено и сбитичко си се изказал от самото начало (да му се не види и сбърканата форумна SMS-култура, дето витае навсекъде! ). Ако ти кажа честно, от написаното за качеството на записа помислих, че едва ли не някой запален фен е направил запис с джиесем. Какъвто и концерт да е - няма да искам да го сваля. Да не говорим за rar-нат обем. А пусни и един списък с парчетата - да видят хората какви сте ги надрънкали вътре! И някоя снимка, ако ти се намира - също не бих се разсърдила. И дати за следващия концерт, моля! И в тази тема, и в онази - с анонсите. Това е изява от голяма класа - представи я информативно и по достойнство! И ние сме хора и трябва да се радваме... Аз казах. Хау. Цитирай
Steff Отговорено Април 14, 2009 Автор Отговорено Април 14, 2009 (Редактирано) ОК, взимам си бележка. Записа е с прилично качество, въпреки че има какво още да се желае. Списък на парчетата: 01. What's Up - Donell Jones 02. Eleanor Rigby - The Beatles cover 03. Soul Groove - Claude J. Woods Jr. 04. Rosena - Claude J. Woods Jr. 05. Just Let The Day Go By - Claude J. Woods Jr. 06. Wrapped Around Your Finger - The Police cover 07. Miss Hostile Hollywood Flake - Claude J. Woods Jr. 08. Superstition - Stevie Wonder 09. Georgia On My Mind - Ray Charles cover 10. Music Man From LA Town + solos - Claude J. Woods Jr. 11. Feel Love Everyday - Claude J. Woods Jr. 12. Purple Rain - Prince 13. Something In My Feet - improvisation - Claude + band 14. Under The Sun Пускам и малко снимки, въпреки че вече съм качил в раздел "снимки", моля модераторите да ме прощават тая последната е живо опровержение на твърдението, че басистите свирят до 7-мо прагче! Датата за следващия концерт все още не е уточнена, но се очаква да е втората половина на месец май! Редактирано Април 14, 2009 от Steff Цитирай
Polyphone Отговорено Април 14, 2009 Отговорено Април 14, 2009 Екстра звучите, Steff !!! Браво !!! А и записът си го бива. Само бек мадамите малко много звучат на заден план... Не ми стана ясно обаче - има доста кавъри, а основни парчета на Earth Wind & Fire не чух... Още веднъж поздравления за професионалното звучене и то на една сцена с човек от легендарна група! Цитирай
Steff Отговорено Април 14, 2009 Автор Отговорено Април 14, 2009 (Редактирано) Благодарим, благодарим Btw, забравих да спомена - видеото от концерта ще е готово скоро! Редактирано Април 14, 2009 от Steff Цитирай
Бицев Отговорено Април 14, 2009 Отговорено Април 14, 2009 Успях да получа файла и слушам концерта - за трети път. Страхотно! Човека си пее, ама и бандата здраво свири, нЕма 'лабаво. Вокалистките наистина се губят малко, както и публиката (при диалозите с нея) - и целия микс може да се пооправи, но не е болка - на живо е, все пак, а и всичкото внимание е в яркия солист, в достойните за него солови инструментални партии и стегнатия съпровод. Като цяло изпълнението и преживяването е от най-висок клас. Малко ми е далечко да прескоча за следващия концерт, но на всички от форума препоръчвам: не го пропускайте! Цитирай
ultramega Отговорено Април 15, 2009 Отговорено Април 15, 2009 (Редактирано) Кеф Ех и на мен ми е далеч за концерта, но поне видеото като е готово,дай да се порадваме ПП. ...and You can't have a strong house without a strong bass Редактирано Април 15, 2009 от ultramega Цитирай
Steff Отговорено Април 22, 2009 Автор Отговорено Април 22, 2009 Пускам линкове към отделните парчета, в случай че на някой все още не му се сваля целия концерт 01. What's Up 02. Eleanor Rigby 03. Soul Groove 04. Rosena 05. Just Let The Day Go By 06. Wrapped Around Your Finger 07. Miss Hostile Hollywood Flake 08. Superstition 09. Georgia On My Mind 10. Music Man From LA Town + solos 11. Feel Love Everyday 12. Purple Rain 13. Something In My Feet - improvisation 14. Under The Sun Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Април 28, 2009 Отговорено Април 28, 2009 Мерси за снимките и за (вече) доста по-изчерпателното представяне, Steff! Приемам, че злото е поправено. Аз понеже много се притеснявам кога ще пуснеш анонс за датите на концерта през май (щото си слушам вашите неща и си поработвам кротко ), реших да ти обърна внимание върху една тема в раздел "Предложения": http://forum.muzikant.org/index.php?showto...mp;#entry430224 Моля те, запиши концерта в календара на форума - струва си, уверявам те! Пусни датите, веднага щом ти станат известни. Разпратила съм линка към втория микс и на приятели. Благодаря предварително! Цитирай
Recommended Posts