peshoy2k Публикувано Април 9, 2009 Публикувано Април 9, 2009 http://4storing.com/kn4wu/de9384601f64218b...8b49bfecca.html вече беше хванал прах и ръжда някъде по харда, мисля се води ембиънт барабаните май ги бях свирил на падовете на клавиатурата или по-точно само хайхетс. Спомням си, че бях грачил, слава богу намерих само инструментала Цитирай
zwero Отговорено Април 10, 2009 Отговорено Април 10, 2009 Готино е.Извадил си го на бял свят, ще си посвирим... Цитирай
zwero Отговорено Април 11, 2009 Отговорено Април 11, 2009 Припомних си какво е да свириш на ел. китара. От първия път...каквото е станало. Малко си поиграх само с динамиката. http://www.zshare.net/audio/58496247c8aa4275/ Цитирай
Telerig Отговорено Април 11, 2009 Отговорено Април 11, 2009 Много куул темичка...много би отивало ако Крис Риа се намеси и измърмори нещо така изпод носа си С удоволствие бих драснал една китарка а и саунда е повече от добър Цитирай
Бицев Отговорено Април 11, 2009 Отговорено Април 11, 2009 Кеф! Много гот се получава Само защо сайта с оригиналния трак непрекъснато ми дава грешка: "Файлът е временно недостъпен, опитайте пак" ?? Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 14, 2009 Автор Отговорено Април 14, 2009 Кеф! Много гот се получава Само защо сайта с оригиналния трак непрекъснато ми дава грешка: "Файлът е временно недостъпен, опитайте пак" ?? ако искаш дай поща, ако трябва ще го кача на др място Дзвер, интересен поглед, много ми харесва как си го намислил, наистина в посока Крис-чо може да иде, днеска пак съм до късно и нема кога да свиря, ужас е просто, иначе ме вдъхнови да взема да пробвам и аз в тая посока Цитирай
zwero Отговорено Април 15, 2009 Отговорено Април 15, 2009 Посвирих си пак... http://www.zshare.net/audio/58674381aa7c8d87/ Няма корекции. На места се оплетох, но така е като свиря без перце с ел. китара... П.П. Има кривоч. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Април 17, 2009 Отговорено Април 17, 2009 Много готина темичка... @zwero, машалла! Аз съзирам у тебе едно - как да го река - концептуално израстване. И авторското, и по джемовете - мноого мерени включвания. (А как ми се дослуша Chris Rea... и Sade); Цитирай
zwero Отговорено Април 17, 2009 Отговорено Април 17, 2009 ^ Аз за съжаление не съзирам нищо в мен... иначе мерси за комплимента. Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 21, 2009 Автор Отговорено Април 21, 2009 ^ Аз за съжаление не съзирам нищо в мен... иначе мерси за комплимента. ми как няма да ти се стопли сърцето, казал дядото на бабата, като гърдата ти е в супата......... ми как ще съзреш в себе си, като си го излял в записа, брао бе може ли така да се самобичуваш бе, ман, ааа джемиш си яко, какво те притеснява , мен лично второто ми доде доста бръзо некак, но ето това показва джемаджията като е в настроение за бързо и в настроение за лежерно , мисля си, че онуй с органа ще ти хареса, 'фърли му едно ухо, там има повече леб у него и органа звучи учудващо истински според мен Цитирай
Recommended Posts