Death Отговорено Април 17, 2009 Отговорено Април 17, 2009 Аз пък с доста добри впечетления останах от LINE6 Spider III 15w,а и за цена около 220лв. мисля че е добре,ако не греша цената нещо Цитирай
stef_lp Отговорено Април 17, 2009 Автор Отговорено Април 17, 2009 Благодаря на писалите. Та ако си купя някакъв педал за ефекти те няма да имат нищо общо с усилвателя нали.. тоест ще звучат еднакво и на 2-та? п.с. нещо много смотано почна да ми подрежда темите всички мнения са в списък с линкове и не ги виждам едновременно трябва да цъкам отгоре.. незнам как реши изведнъж да се смени така и не можах да намеря от къде се оправя.. Цитирай
Death Отговорено Април 17, 2009 Отговорено Април 17, 2009 (Редактирано) п.с. нещо много смотано почна да ми подрежда темите всички мнения са в списък с линкове и не ги виждам едновременно трябва да цъкам отгоре.. незнам как реши изведнъж да се смени така и не можах да намеря от къде се оправя.. От опции певключи на стандарт и готово. Редактирано Април 17, 2009 от Death Цитирай
peppito Отговорено Април 17, 2009 Отговорено Април 17, 2009 Благодаря на писалите. Та ако си купя някакъв педал за ефекти те няма да имат нищо общо с усилвателя нали.. тоест ще звучат еднакво и на 2-та? Напротив. Няма такова нещо като един процесор, да звукне по идентичен начин на два ампа. И точно тук идва якия момент, в който почваш да откриваш любимите за себе си комбинации по веригата Човек-Китара-Процесор-Усилвател. Но това изисква доста време, свирене и набутване с кинти. Мой съвет...харесай си амп и си вземи някой евтн зуум, за да се ориентираш бегло, кой ефект как звучи. Посвири малко така и като се почувстваш готов, се хвърляй на по-скъпи неща. Цитирай
Malcolm_Young Отговорено Април 22, 2009 Отговорено Април 22, 2009 Ами какво да ти кажа?Най-добре е да почнеш с акустична,но...Ти си избираш.Аз почнах с акустична и сега ще прехвърлям с ел.Ако разполагаш с пари си вземи колкото се може по-скъпа,но предвиди и кубето все пак.Ако дойде на въпрос за кубе го избери с повечко ефекти Аз съм дотук ROCK ON Цитирай
sasoh Отговорено Април 22, 2009 Отговорено Април 22, 2009 (Редактирано) Свирилите по-дълго казват точно обратното - търси си първо хубаво комбо, а инструмента може да е не чак толкова скъп (естествено трябва да е без дефекти и проблеми). Акустичната би ти помогнала ако тръгнеш на уроци с нея, иначе ако само ти се бичи метъл, направо на електрическа. Редактирано Април 22, 2009 от sasoh Цитирай
Recommended Posts