Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Аз пък с доста добри впечетления останах от LINE6 Spider III 15w,а и за цена около 220лв. мисля че е добре,ако не греша цената нещо :hysterical:

Отговорено

Благодаря на писалите. Та ако си купя някакъв педал за ефекти те няма да имат нищо общо с усилвателя нали.. тоест ще звучат еднакво и на 2-та?

п.с. нещо много смотано почна да ми подрежда темите всички мнения са в списък с линкове и не ги виждам едновременно трябва да цъкам отгоре.. незнам как реши изведнъж да се смени така и не можах да намеря от къде се оправя..

Отговорено (Редактирано)
п.с. нещо много смотано почна да ми подрежда темите всички мнения са в списък с линкове и не ги виждам едновременно трябва да цъкам отгоре.. незнам как реши изведнъж да се смени така и не можах да намеря от къде се оправя..

От опции певключи на стандарт и готово.

Редактирано от Death
Отговорено
Благодаря на писалите. Та ако си купя някакъв педал за ефекти те няма да имат нищо общо с усилвателя нали.. тоест ще звучат еднакво и на 2-та?

Напротив. Няма такова нещо като един процесор, да звукне по идентичен начин на два ампа. И точно тук идва якия момент, в който почваш да откриваш любимите за себе си комбинации по веригата Човек-Китара-Процесор-Усилвател. Но това изисква доста време, свирене и набутване с кинти. Мой съвет...харесай си амп и си вземи някой евтн зуум, за да се ориентираш бегло, кой ефект как звучи. Посвири малко така и като се почувстваш готов, се хвърляй на по-скъпи неща.

Отговорено

Ами какво да ти кажа?Най-добре е да почнеш с акустична,но...Ти си избираш.Аз почнах с акустична и сега ще прехвърлям с ел.Ако разполагаш с пари си вземи колкото се може по-скъпа,но предвиди и кубето все пак.Ако дойде на въпрос за кубе го избери с повечко ефекти :thumbs_up::icon_shithappens:

Аз съм дотук

ROCK ON

Отговорено (Редактирано)

Свирилите по-дълго казват точно обратното - търси си първо хубаво комбо, а инструмента може да е не чак толкова скъп (естествено трябва да е без дефекти и проблеми). Акустичната би ти помогнала ако тръгнеш на уроци с нея, иначе ако само ти се бичи метъл, направо на електрическа.

Редактирано от sasoh