npace Отговорено Октомври 13, 2005 Отговорено Октомври 13, 2005 еми на 15 съм така че работа трудно мога да намеря за да си припечеля Цитирай
Bobolin Отговорено Октомври 13, 2005 Отговорено Октомври 13, 2005 (Редактирано) дилема за коледа...Iceman IC400 или K7? ако родителителите спонсорират де. цялото семейство по малко а аз 500 лева и после ще ми го натякват до края на живота ми Туй нещо IC400 ... че то грозно като смърта* и малко отгоре. Аз може да съм ле-е-еко объркан в случая, но ако става дума за онова К7, онова с махагоновото тяло, онова с DiMarzio адаптерите, онова със седемте струни и МОЖЕШ да си го позволиш?!? и имаш дилема между него и най-горе описания *"Can't Fight the Moonlight" ... е не мога да те разбера. Опитвам се ма немога. :wall: Редактирано Октомври 13, 2005 от Bobolin Цитирай
npace Отговорено Октомври 14, 2005 Отговорено Октомври 14, 2005 ми к7 в момента не мога но с тез 500 лева и ако си намеря начин да заработя още някакви все ще успея. иначе става дума за тоя в списъка дето струва 2000 лева а IC400 мене лично много ме кефи как изглежда, а и как звучи абе оптимизъм и събиране на пари му е майката Цитирай
Sieger Отговорено Октомври 14, 2005 Отговорено Октомври 14, 2005 еми на 15 съм така че работа трудно мога да намеря за да си припечеля С желание всичко се постига... Аз съм на 17 и полвин лято опъвах като вол! Сори за офтопика! Цитирай
Recommended Posts