Jump to content
Българският форум за музиканти

Ibanez - замяна!


billymilano

Recommended Posts

Xyphos има в един магазин в Пловдив и цената е 1399 или 1499 лв - за заинтересованите :godbless:Между другото се произнася "Зайфос", X в началото на думата се чете "з" :godbless:

 

Иначе аз мисля, че двете китари (RG-то и Xyphos-a) не трябва да се сравняват - това са различни китари.

 

Както ви каза Orion, "не може да сравнявате махагон с D Activator и липа с Air Norton и Tone Zone, да не говорим, че Edge III, е доста по-назад от Edge Zero".

 

Дори чисто визуално Xyphos-a е есктравагантна метал мотика за заклети много-тежък-метал-фенове, объркала периода на диско ерата с тоя брокат :punk_guitar: .

 

RG-то е по-отворено и за по-леки стилове, а липата и Air Norton-a и Tone Zone дават възможности за хубави чисти звуци и пробивни сола в по-соло ориентирана музика и визуално е по-ведра китара.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добра оферта е, че можеш да им върнеш предишната си китара и да им доплатиш за друга. А дали си струва да дадеш още толкова пари за другата - само ти си преценяваш.

Безспорно престижа е по-добър. Но затова и парите му са двойни. Има и двойно по-скъпи и по-хубави даже и от него. Но дали ти ще можеш да усетиш и оцениш разликата между тях!?

Това е главният въпрос! Аз примерно не мога да оценя разликата и затова за мен си казвам, че не си струва! При теб обаче - само ти си знаеш!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази RG3550 определено е по-добра, но в този случай тия пари за доплащането бих инвестирал в някакво ново оборудване или ефекти...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човек ако бях на твое място бих я взел. Причините ги казаха почти всички ,но има и още 1, в саита на ибанез пише че RG3550 се продава с твърд кеис.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако за теб не важно да опазиш китарата в оригиналноти и състояние възможно най-дълго, естествено че няма да е "бонус". Идеята ми беше че някои каза че е почти същото да си вземеш частите и да ги инсталираш (говоря за пари) но като сложеш и цената на кухара излиза маи повече от 800-900 лева или там колкото е разликата

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.