Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Хм :happy: Напротив ходих :)

Голяма реклама тука голямо нещо :happy: Но така де Цецо е пич с това съм съгласен. Аз лично предпочитам друг тип преподаватели, но това просто моето скромно мнение...

Да е жив и здрав Цецо, той готин човек.

• 2 weeks later...
Отговорено

Пак съм аз... от няколко часа съм се регистрирал и не ми спира устата :headbang:

Но видях и темата за уроците. Аз съм от Нови пазар което е близо до Варна и там съм ходил на уроци известно време и тогава когато ходех беше по 2.5 лв на урок а сега е 3 или 4 най-много. При това учителя е доста добър и може да се похвали с доста барабанисти като Божо от Пиф където свиреше и в Акага е имал ученик. Направо ме разбивате от цени :godbless:

Отговорено

Преди да дойда в София,когато ходех на уроци в моя град(Търговище) плащах 20лв. на месец и свирех всеки ден :godbless: Работата е там,че с тея 20лв. можеш да живееш в град като Тг. цяла седмица,а тук на мен ми стигат едва да изляза вечер :D Стандарта си е МНОГО по висок и от там идва разликата в цената :headbang:

Отговорено
Пак съм аз... от няколко часа съм се регистрирал и не ми спира устата :)

Но видях и темата за уроците. Аз съм от Нови пазар което е близо до Варна и там съм ходил на уроци известно време и тогава когато ходех беше по 2.5 лв на урок а сега е 3 или 4 най-много. При това учителя е доста добър и може да се похвали с доста барабанисти като Божо от Пиф където свиреше и в Акага е имал ученик. Направо ме разбивате от цени :)

извинявам се, но били ми дал някакви телефони или координати как да се свържа с този учител, аз не съм от варна но мога да посещавам урците да кажем 2-3 пъти седмично, понеже тука на село (хихи) нема пукнат барабанист който да покаже нещо