Eleven Публикувано Октомври 11, 2005 Публикувано Октомври 11, 2005 Първо здравейте, туко що се регистрирах, но следя форума от 2-3-4 месеца. Причината поради, която не се присъединих по-рано е че барабаненето ми бе най-вече хоби. Не че сега нещо се е променило, просто искам да ставам все по-добър, защото чувствам че без известен брой уроци просто няма да мога да напредна достатъчно бързо, тъй като нямам собствени барабани и се налага да свиря по репетиционни с мои приятели, които притежават собствени инструменти и напредват наистина бързо. И тъй като свирим така или иначе от дъжд на вятър, а аз имам нужда от упражнения дойде и естествения момент с уроците. Всъщност се каня да тръгна на уроци от поне половин година, но все си намирах оправдание, я изпити, я липса на време, но сега се хванах на бас че до 16-сти ще съм взел първия си урок. И тъй като вие сте най-компетентните хора, до които имам досег реших да ви попитам. Надявам се да не се подразните от темата, защото знам че има и други подобни тук, но ми се иска да имам възможно най-актуалната информация. Вече звъннах на 2 места където отдавна няма такива услуги. Ще направя уточнението, че може да се каже че съм начинаещ, макар да свиря от зимата миналата година и вече съм гледал известен брой видеота на тази тематика, просто чувствам че не правя нещо вярно и искам да видя дали е така и ако е така да го поправя. Що се отнася до пари... иска ми се да не е много скъпо, нещо в порядъка от 7-10 лв, повече на този етап не мога да отделя, предвид че събирам за малко обурудване за репетиционната в която свирим. Благодаря предварително и се радвам че има този форум, наистина много полезна информация има в него. Цитирай
shaym Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 1-ми пич за уроци тука 6те ти предложат доста, но най-евтиното е 10лв 2- пищи на кирилица за6тото така е прието-казвам ти го от сега за6тото да напишеш и една дума на латиница винаги някой ще ти направи забележка. 3-ДОБРЕ ДОШЪЛ Цитирай
tupoto kopele Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 Здравей пич ще гледам да измисля нещо по въпроса с твоите уроци...но наистина е важно да попаднеш на човек който не само е добър свирач а и има нещо в главата....важно е.... ще пробвам да измисля нещо.... Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 но наистина е важно да попаднеш на човек който не само е добър свирач а и има нещо в главата....важно е.... и да има добро сърце :inlove: Цитирай
evans Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 Добрите преподаватели взимат от15нагоре,но за такова нещо не си жали парите .Но ако ти свидят парите,отиди в воения клуб при Ани Гитева,много добър педагок и таксата е символична.Много добри барабанисти е обучавала,но недей много да се задържаш при нея ,ходи една година докато изучиш систематичния курс за малък барабан . Цитирай
tupoto kopele Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 но наистина е важно да попаднеш на човек който не само е добър свирач а и има нещо в главата....важно е.... и да има добро сърце :inlove: Е ся...ти направо ме ебаваш... Говоря съвсем сериозно.... Цитирай
eL_NinYo Отговорено Октомври 12, 2005 Отговорено Октомври 12, 2005 Както постоянно си твърдя тук във форума - Препоръчвам ти Ц.Георгиев - Да,пристрастен съм,но какво от това Прекрасен педагог,определено човека,който ти е необходим,след като не си ходил на уроци Цитирай
Eleven Отговорено Октомври 12, 2005 Автор Отговорено Октомври 12, 2005 А ще може ли да ми дадеш някакви координати на въпросния г-н Георгиев? А това за Военния клуб ще го проверя също, благодаря още веднъж. П.С. Започвам да се съмнявам дали ще успея до неделя да съм взел първия си урок Цитирай
AccesS Отговорено Октомври 12, 2005 Отговорено Октомври 12, 2005 Дон Цеци (Георгиев) гсм: 0887311170 Цитирай
evans Отговорено Октомври 12, 2005 Отговорено Октомври 12, 2005 Както постоянно си твърдя тук във форума - Препоръчвам ти Ц.Георгиев - Да,пристрастен съм,но какво от това Прекрасен педагог,определено човека,който ти е необходим,след като не си ходил на уроци Абсолютно и аз щях да му предложа ,ама нещо не му се дават повече от 10лв. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Октомври 12, 2005 Отговорено Октомври 12, 2005 абе то дето са 10,там са и 15,а и определено това ще са едни от най-разумно похарчените 15лв. в живота му Цитирай
Eleven Отговорено Октомври 12, 2005 Автор Отговорено Октомври 12, 2005 So be it Ще говоря за допълнително финансиране от страна на родителското тяло, а където трябва ще додавам сам (макар да исках сам да си ги плащам). Щом го препоръчват хора, за които впечатлението ми е че разбират за какво иде реч, значи всичко засега е наред, искаше ми се тази вечер да му се обадя, но вече е твърде късно - утре ще се опитам да вляза във връзка и ще пиша какво е станало. Благодаря за помощта. :inlove: Цитирай
eL_NinYo Отговорено Октомври 12, 2005 Отговорено Октомври 12, 2005 няма за какво приятел затова е форума Звънкай на Цецо - гарантирам,че няма да съжаляваш,а пък ако не си доволен - аз ще ти върна парите (баси и рекламата му направих на Цецо , ама така е - днес ме черпи чай ) Цитирай
evans Отговорено Октомври 12, 2005 Отговорено Октомври 12, 2005 абе то дето са 10,там са и 15,а и определено това ще са едни от най-разумно похарчените 15лв. в живота му Дори и 20 да взима ,пак не трябва да се чуди.Днес като бях на лекции,преди мен беше Деси,направо ми скри шапката.Това момиче от две години ходи при Цецо ,направо си е станала барабанистка. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Октомври 12, 2005 Отговорено Октомври 12, 2005 Едно от най-хубавите качества,които съм открил в Цецо е,че по невероятен начин те стимулира да работиш върху себе си (айде стига сме го хвалили,че ще си помислят,че ни плаща ) Цитирай
Recommended Posts