boreto_grv Публикувано Април 3, 2009 Публикувано Април 3, 2009 Интересува ме колко е горе-долу заплатата в столичен пиано бар с 4 дневна работна седмица за музикант. Има ли значение дали преди е свирил в пиано бар или е важно дали може да свири? За саксофонист става въпрос. Благодаря на всеки, който ми даде отговор Цитирай
dianstefanov89 Отговорено Април 4, 2009 Отговорено Април 4, 2009 Зависи за кой бар питаш,различно е.Но се въртят около 100/150 на 4овек.Трябва да знаеш всичко обаче за баровете с софия като песни.Ако имаш късмет може и с хилядарка да се прибереш Иди в гранд магнито,в подлеза на НДК,там свири един познат на саксофон.Аз ти препоръчвам да започнеш с някой барове из БГ преди да се метнеш на някой бар в София. Цитирай
boreto_grv Отговорено Април 4, 2009 Автор Отговорено Април 4, 2009 Мерси. Засега съм се насочил да свиря в БГ. И без това искам да ми е между другото, а не основна работа. А заплащането не е ли на трудов договор или това вече е по уговорка? Цитирай
Recommended Posts