Black Bird Публикувано Октомври 11, 2005 Публикувано Октомври 11, 2005 (Редактирано) http://www.gary-moore.com/ Тъкмо слушам "The Best of The Blues" 2002 Virgin Records диска ми е с още един бонус Концерт Гледам никой не говори за този човек... :think: Надявам се поне някой го е чувал Редактирано Октомври 11, 2005 от Nalbantov Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 11, 2005 Автор Отговорено Октомври 11, 2005 (Редактирано) има една песен "Separate Ways" Та там чистата китарата е с някъв хорус...някой знае ли с какъв и как мога да постигна подобвн звук? Редактирано Октомври 11, 2005 от Nalbantov Цитирай
Mephistofel Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 Как да не сме го чували?! Даже в момента от плейъра ми дъни албума му от 1988 - "Wild Frontier"! Лично аз го предпочитам повече като "рок китарен герой" , а не долюбвам чак дотам блус проектите му ( макар,че и там има много неща , които харесвам ).Почит! Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 11, 2005 Автор Отговорено Октомври 11, 2005 Как да не сме го чували?! Даже в момента от плейъра ми дъни албума му от 1988 - "Wild Frontier"! Лично аз го предпочитам повече като "рок китарен герой" , а не долюбвам чак дотам блус проектите му ( макар,че и там има много неща , които харесвам ).Почит! Цитирай
Smokejack Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 Ми сигурно никой не говори за него щото няма кво да се каже. Gary Moore е бог :guitar: Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 11, 2005 Автор Отговорено Октомври 11, 2005 бтв ..никъде не намерих инфо за гиъра му... Май е с Маршал...но повече не знам... За китарите знам. Цитирай
niki123bg Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 Как бе Тоя човек свири много готини неща. Много се кефя на Walking By Myself, Parisiene Walkways, Midnight Blues и още доста негови нещица. Аз лично бих препоръчал "Blues Alive" (1993), който е записван наживо. Много е приятно. Цитирай
Smokejack Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 бтв ..никъде не намерих инфо за гиъра му...Май е с Маршал...но повече не знам... За китарите знам. Marshall и Gibson-LesPaul естествено Убийствена комбинация,за другото не знам,тона му е доста изчистен и има жесток състейн,мен тва най ме радва Цитирай
Mephistofel Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 Напоследък (последните 10-15 години) действително това е комбинацията,но в средата на 80-те яко "Fender Strat." се размахва. Цитирай
JEMer Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 бтв ..никъде не намерих инфо за гиъра му...Май е с Маршал...но повече не знам... За китарите знам. на сайта дето си дал пише: Gear heads:For those interested, Gary used the following equipment to create the guitar sound on the single. Gibson Les Paul Standard Gary Moore Signature Model, Prototype #2 Arion Tuner Pedal Ibanez TS10 Classic Tubescreamer Marshall DSL 201, 20 watt 1 x 12" combo. Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 11, 2005 Автор Отговорено Октомври 11, 2005 бтв ..никъде не намерих инфо за гиъра му...Май е с Маршал...но повече не знам... За китарите знам. на сайта дето си дал пише: Gear heads:For those interested, Gary used the following equipment to create the guitar sound on the single. Gibson Les Paul Standard Gary Moore Signature Model, Prototype #2 Arion Tuner Pedal Ibanez TS10 Classic Tubescreamer Marshall DSL 201, 20 watt 1 x 12" combo. :inlove: Цитирай
JEMer Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 ето още малко по въпроса клик Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 11, 2005 Автор Отговорено Октомври 11, 2005 (Редактирано) ето още малко по въпроса клик видях ефекти,ама немога да ги разпозная май са ДОД обаче кави модели... Редактирано Октомври 11, 2005 от Nalbantov Цитирай
Smokejack Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 Напоследък (последните 10-15 години) действително това е комбинацията,но в средата на 80-те яко "Fender Strat." се размахва. Ахааа,не е само Strat и с Paul Reed Smith съм го виждал доста честичко Но както ти каза,тва е само в железарските му години. Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 11, 2005 Автор Отговорено Октомври 11, 2005 Напоследък (последните 10-15 години) действително това е комбинацията,но в средата на 80-те яко "Fender Strat." се размахва. Ахааа,не е само Strat и с Paul Reed Smith съм го виждал доста честичко Но както ти каза,тва е само в железарските му години. Цитирай
Recommended Posts