tnt3 Публикувано Март 27, 2009 Публикувано Март 27, 2009 Хора, присвири ми се старо сръбско (сигурно е от ръба на мивката в банята, главата ми в него и от хлъзгавия под). Потърсих доста и тук, и в гугъла и в различните сайтове с акорди и табове, но едно голямо нищо, само в един сайт имаше "Zabraneno pushenje", няколко пенсички. Така, на мен ми трябват табулатури/ноти и акорди на сръбска музика: предимно стара такава, от 80-те и 90-те години, както и някои по-нови такива (междудругото, народна музика от всички краища на България не бих отказал във всякакъв вид). Да бъда по-конкретен: Изпълнитрели: Миле Китич, Синан Сакич, Лепа Брена, Неда Украден, Луис, Наташа Джорджевич, Шабан Шаулич и от техния отбор от 1978г. - та до сега Разбира се, неспоментатите от мен не изключват интереса към тях, има още редица изпълнители с песни-емблеми в този вид музика. Благодаря предварително на всички, които се отзоват на това толкова трудно за откриване (поне за мен) чудо! p.s. Защо и сърбите си нямат сайт като нашия "akordite.com", та да се куртулисаме и каквото и да потърсиш да намираш? Цитирай
tnt3 Отговорено Април 24, 2009 Автор Отговорено Април 24, 2009 Няма ли един човек поне да е свирил такВозИ нЯщо? Цитирай
tnt3 Отговорено Май 8, 2009 Автор Отговорено Май 8, 2009 Благодаря! Тук има голяма част от това, което търсех. Цитирай
tnt3 Отговорено Май 11, 2009 Автор Отговорено Май 11, 2009 ...и все пак след като за два дни им прегледах съдържанието на сайта се оказва, че имат предимно от новата им музика песнички, а старите /изброени по-горе от мен/ изпълнители ги е хванала липсата или са мноого слабо застъпени /е как може да нямат нито по една песен на Бобан Здравкович и Синан Сакич, а да имат по 60 песни някакви изпълнители, които нито са популярни, нито се оказват толкова талантливи (след като ги прослушах - лично мнение) ?! / Търсенето продължава. Цитирай
Malcolm_Young Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 Да си видял нещо на Хари Мата Хари?Аз не намерих,а много искам да им пробвам няколко от песните. Рок ОН Цитирай
PlamenM Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 ...и все пак след като за два дни им прегледах съдържанието на сайта се оказва, че имат предимно от новата им музика песнички, а старите /изброени по-горе от мен/ изпълнители ги е хванала липсата или са мноого слабо застъпени /е как може да нямат нито по една песен на Бобан Здравкович и Синан Сакич, а да имат по 60 песни някакви изпълнители, които нито са популярни, нито се оказват толкова талантливи (след като ги прослушах - лично мнение) ?! /Търсенето продължава. Нема ли? Верно...тц, тц...е как така сега... Цитирай
tnt3 Отговорено Май 19, 2009 Автор Отговорено Май 19, 2009 ...и все пак след като за два дни им прегледах съдържанието на сайта се оказва, че имат предимно от новата им музика песнички, а старите /изброени по-горе от мен/ изпълнители ги е хванала липсата или са мноого слабо застъпени /е как може да нямат нито по една песен на Бобан Здравкович и Синан Сакич, а да имат по 60 песни някакви изпълнители, които нито са популярни, нито се оказват толкова талантливи (след като ги прослушах - лично мнение) ?! /Търсенето продължава. Нема ли? Верно...тц, тц...е как така сега... За ноти/табове - "нема"! Виж, хора без работа, които не могат да съдействат, а могат да цъкат с Язик - има. Цитирай
pavell Отговорено Декември 9, 2009 Отговорено Декември 9, 2009 (Редактирано) Да си видял нещо на Хари Мата Хари?Аз не намерих,а много искам да им пробвам няколко от песните. Рок ОН охоо тука има фенове Редактирано Декември 9, 2009 от pavell Цитирай
Recommended Posts