febrezle Публикувано Март 27, 2009 Публикувано Март 27, 2009 такаа ... Здравейте най-напред! Пожелавам на всички много късмет в музиката ви ! :П Абее виждал съм студиа, които записват вокалите на един канал и се чува гласа много яко ... аз в къщи записвам на два канала сас еднаква големина на звука така, че да стане един вокал ... хубаво се чува, но ако някой ми каже какви филтри слгат в тея студиа или там какго правят така че вокала със един канал (записан на един канал) става така плътен и напомпен... Много ви благодаря! ПС. Моите вокали се чуват много добре, но при записа на едноканален вокал имам чувството, че е по изчистено така да кажа ... хах ако някой ме разбира да каже нещо по въпроса :Д Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 Аз не съм никакъв специалист по записване на каквото и да е, но си казвам, че не разбрах въпроса. Моля те, човече, опитай се да кажеш точно - какво ще рече това "канал" в твоето питане? Дали говорим за ляв (L) и десен (R ) канал на една и съща писта и се опитваш да разграничиш стерео и моно запис? Или говорим за запис на няколко писти (всяка има ляв и десен канал), които са миксирани после в една? Не бързай да отговаряш - бавничко, погледни, разчети внимателно и пак питай. Ще се намери кой да ти каже. Успех! Цитирай
yotzzo Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 (Редактирано) Най-вероятно, да не кажа със сигурност става въпрос за запис на 1 писта с ляв и десен канал. Каква програме използваш? В студията: 1.Микрофоните са други 2. Звуковите им карти са по-добри. 3. Често използват предусилватели и компресори. Вкъщи трудно ще се получи. Питай как са те записали в студиото където ти е харесало. Редактирано Март 27, 2009 от yotzzo Цитирай
febrezle Отговорено Април 6, 2009 Автор Отговорено Април 6, 2009 точно за това говорих пистите ... проблема явно е във мойта карта C-Media 8000 нещо си .. май трябва да си купя нова мерси много Цитирай
Recommended Posts