stenly Публикувано Март 23, 2009 Публикувано Март 23, 2009 Някой може ли да ми спомене цена на китарите на Кремона ?По спецециално ме интересуват сериите Рондо и Фиеста с кътуей? Благодаря Цитирай
badValue Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 върти ми се нещо като 350-450лв .. но информацията ми е от 1-2 години най- лесно звъниш им на тях... контакти-кремона Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 Преди месец си говорих с един от хората в Камертон - спомена, че читавите класически модели "Кремона" отивали по 600 лева... Толкова струваше и добър "АйбавеЗ" там (пак класическа китара). Цитирай
Riverman Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 Айбанез и класически китари е като баба ми и скейтборд. Колегата май само ги е гледал на снимка китарите. Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 Айбанез и класически китари е като баба ми и скейтборд.Колегата май само ги е гледал на снимка китарите. Ми, "заповядай" в Камертон да обясниш на човека как баба ти кара скейт-борд. Клесическа китара не ползвам, но каквото видях - видях. Който не вярва - да провери сам. Цитирай
Dball Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 значи чувал само добри неща за кремона.Създало се е мнение като кажат кремона се едно казват ,,китарата на чичо колио на 60 години дето като малък се е учил''имал съм и китарата на ,,чичо колио'' и нова кремона.Качеството е много добро а аибанез са си за електрически по принцип. Цитирай
stenly Отговорено Март 25, 2009 Автор Отговорено Март 25, 2009 така по темата ... Фиестата 485 лв без ддс Рондо 455.... Цитирай
denis.dobrev Отговорено Април 6, 2009 Отговорено Април 6, 2009 Някой може ли да ми спомене цена на китарите на Кремона ?По спецециално ме интересуват сериите Рондо и Фиеста с кътуей?Благодаря http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=55984 Цитирай
Recommended Posts