ultramega Публикувано Март 23, 2009 Публикувано Март 23, 2009 While my guitar gently weeps Преди време имахме идея с един съфорумник да направим интерпретацията на Вини Мур , но нещата се затлачиха. И понеже ми харесва този вариант сега го направихме с моя приятел yellow nEuphoria , който забърка трака и миксира нещата Имам безброй самокритики и съм далеч от специфичното звукоизвличане на Мур, но ще ви дам на вас да ме покритикувате, ако ви е кеф. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Март 23, 2009 Отговорено Март 23, 2009 Мм много добре се получи, добър китарист си Цитирай
Polyphone Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 Супер е! Особено интерпертацията на оригиналното соло! Имаш ли версия с място за вокали? Много съм навит да я изпея Цитирай
ultramega Отговорено Март 24, 2009 Автор Отговорено Март 24, 2009 Мисля че може да се уреди Ще бъде удоволствие да го чуем Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 Аре брат още ли миксираш вокалите дай да се изкефим Цитирай
Polyphone Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 Аре брат още ли миксираш вокалите дай да се изкефим Записах ги, ама не с връзват с хардрок аранжимента. Звуча като църковен псалт. Не мога да догакарам звука, който ми се ще....Ако може да се сложи някакъв ефект на гласа, та да става за пред хора, ок Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 Еми има разни плъгини, може и да стане... Дай само вокалите на Агоп и той да ми ги прати на мене Цитирай
Polyphone Отговорено Март 28, 2009 Отговорено Март 28, 2009 Ето и малко гласови хармонийки в кавъра : http://www.esnips.com/doc/46ab8dbb-2317-43...b52ea0/Beatles2 Мерси на ultramega и yellow nEuphoria за техническото съдействие!! Цитирай
MiroLambov Отговорено Март 29, 2009 Отговорено Март 29, 2009 Браво! Ммного е добро.И тримата сте свършили добра работа. Цитирай
fusion Отговорено Април 3, 2009 Отговорено Април 3, 2009 Добри вокали Кеф ти Гошо кеф ти Гуца, много готин замисъл, но като изпълнение ми се ще да направиш още една проба Цитирай
Recommended Posts