st0rmblastt Публикувано Октомври 7, 2005 Публикувано Октомври 7, 2005 Китарата ми е Yamaha RGX420S (ако има значение). Въпросът ми е самото сваляне как става...четох в менюъла, че може самия флойд да се снижи или магаренцето при главата и са сложили някъв Warning преди тва да се прави, да се направи сетъпа на тръс род-а. Реших да не пипам, а да питам Е? Цитирай
Glacierise Отговорено Октомври 7, 2005 Отговорено Октомври 7, 2005 Имаш два шестограмни болта от двете страни на флойд-а. Те регулират височината на струните. Цитирай
maringtr Отговорено Октомври 7, 2005 Отговорено Октомври 7, 2005 Аз съм си ги свалял и качвал толкова пъти без проблеми... И най-вече без да нагласям нищо по тръс рода Но аз и без това нищо не разбирам, тъй че... Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 7, 2005 Отговорено Октомври 7, 2005 и за това трябва да пускаш цяла тема....олеле еми ако се загедаш и помислиш малко ще стигнеш од извода че само от двата болта се регулира височината на струните. горе на главата и на тръс рода не пипай нищо Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 7, 2005 Отговорено Октомври 7, 2005 10 бири, никакви 10 хикса Цитирай
Sieger Отговорено Октомври 7, 2005 Отговорено Октомври 7, 2005 Само да знаеш: 1. преди да сваляш флойда задължително отпусни всички струни 2. има голям шанс след свалянето да се появи фрет бъз на някои места 3. и аз искам бира !!! Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 7, 2005 Отговорено Октомври 7, 2005 разстоянието от 1ва струна до 14 прагче трябва да е около 1,5 мм а от 6-та до 14-то - 2-2,5 Цитирай
Recommended Posts