Vynyl Sky Отговорено Март 21, 2009 Отговорено Март 21, 2009 (Редактирано) . Редактирано Март 21, 2009 от Vynyl Sky Цитирай
Fenix Отговорено Март 21, 2009 Автор Отговорено Март 21, 2009 Стига де. Всеки сам си решава кво да прави. Който както иска да го разбира 0pti, мерси, гледал съм го това Цитирай
Vynyl Sky Отговорено Март 21, 2009 Отговорено Март 21, 2009 Всеки сам си решава кво да прави. Който както иска да го разбира Именно, благодаря ти! Цитирай
Dawnfall Отговорено Март 21, 2009 Отговорено Март 21, 2009 Никой, който е дал пари за него, няма да ви даде точните размери наготово!По същата тази логика човек, който си е купил китарно ефектче за 300 лв. примерно няма да пусне схема за него в интернет. Но въпросните схеми са факт. Защо? Не се заяждам, просто ми е интересно защо мислиш така. Цитирай
BWC Отговорено Март 21, 2009 Отговорено Март 21, 2009 Никой, който е дал пари за него, няма да ви даде точните размери наготово!По същата тази логика човек, който си е купил китарно ефектче за 300 лв. примерно няма да пусне схема за него в интернет. Но въпросните схеми са факт. Защо? Не се заяждам, просто ми е интересно защо мислиш така. Защото чашата май му е наполовина празна, а моята е наполовина пълна. Цитирай
Recommended Posts