Slipaway Публикувано Март 18, 2009 Публикувано Март 18, 2009 http://www.crateamps.com/products/pindex.php?prodID=11 Някой да има или да е имал случайно такъв усилвател? Ако може да сподели мнението си? Дали си струва парите (цената мисля, че е аколо 190-200 лева в момента)? Имам намерение да го ползвам като практис амп и евентуално за някви репетицийки, като най-вероятно пред него ще вържа разни камиончета (дист, компресор и тн). Свиря метъл и хардкор музика предимно. Видях, че е с 12 инчов говорител, но за съжаление никъде не намерих информация какъв точно е той. Най-вероятно тези дни ще го пробвам, но реших все пак и до вас да се допитам. Мерси предварително на всички, които ще помогнат Цитирай
SomeoneElse Отговорено Март 18, 2009 Отговорено Март 18, 2009 Аз като притежател на Crate мога да изразя някакво мнение Когато купувах моя усилвател (FW65 - 65W с 12" говорител) в магазина имаше един човек, който разцъкваше едно от онези малките с 8" говорител или нещо такова. Звучеше добре като за такова кубенце. Сега, ако можем да използваме моето кубе за база, като просто по-шумно кубе с един драйв повече и някой и друг модулационен ефект казвам това: Моето кубе е с някакъв Crate-ски говорител, т.е. нищо особено, но звучи Драйвовете са абсолютно неподходящи за такъв стил музика, какъвто искаш ти, биха били подходящи за, да кажем Нирвана, по-лек рок и т.н., но за екстремна музика - не. При мен Sansamp-a на Nikifena върши чудесна работа в това кубе. Като цяло кубето има доста високи. За това малкото този 12" говорител обаче е доста добре, като се има предвид, че повечето 15 ватови кубенца имат 8" такива... Цитирай
Recommended Posts