dimitar_ga Публикувано Март 17, 2009 Публикувано Март 17, 2009 Предлагам на вниманието ви новото на парче, можете да го чуете в станицата ни тук http://www.myspace.com/pawnpro Ако някой вокалист има идей над нея може да ни ги предложи Цитирай
emo_tion1 Отговорено Март 17, 2009 Отговорено Март 17, 2009 Ще стане много готина песничката с подходящ вокал Успех Цитирай
dimitar_ga Отговорено Март 18, 2009 Автор Отговорено Март 18, 2009 Ще стане много готина песничката с подходящ вокал Успех Прав си колега, трябва да се избара добре вокалчето Цитирай
kmfb Отговорено Март 18, 2009 Отговорено Март 18, 2009 Парчето е много яко, слушал съм ви и другите в майспейс и къртят (честно казано повече ми харесват). Началото на новото нещо веднага ме подсети за т'ва. Вокал си трябва, ясно Цитирай
dimitar_ga Отговорено Март 18, 2009 Автор Отговорено Март 18, 2009 Парчето е много яко, слушал съм ви и другите в майспейс и къртят (честно казано повече ми харесват). Началото на новото нещо веднага ме подсети за т'ва. Вокал си трябва, ясно Има някоя друга обща нота Цитирай
Recommended Posts