Demon_A_Go-Go Публикувано Октомври 6, 2005 Публикувано Октомври 6, 2005 1)nickname: Demon_A_Go-Go 2)Възраст: 21 3)Образование: засега средно скоро трябва да се дипломирам в МЕИ 4)Вашият инструмент/и: Damien Schecter FR ,Yamaha RGX312 5)Предпочитан музикален стил: хеви метъл,инструментален рок 6)Вашият вдъхновител: Jake E. Lee 7)Досегашни (не)реализирани проекти:нямам 8)Странични интереси:голям фен съм на формула 1 посещавам 2 години поред състезанието в Унгария,колекционирам грамофонни плочи ,пощенски марки и др. 9)В кратце(или с две думи за вас самите):Студент съм и подрънквам на китара от време на време, имам по-голям брат който ме запали по китарите още от ученическите години и ми даде първите уроци после поспрях за известен период и сега в скоро време купих нова китара и мисля да започна да ходя при истнски добър даскал че хич ме няма в шредърските неща . Цитирай
Mephistofel Отговорено Октомври 6, 2005 Отговорено Октомври 6, 2005 Добре дошъл и приятно изкарване тук! :hello: Цитирай
bulby Отговорено Октомври 6, 2005 Отговорено Октомври 6, 2005 4)Вашият инструмент/и: Damien Schecter FR ,Yamaha RGX312 Schecter къртят мивки, особено C-1 Classic сериите ! А добре дошъл Цитирай
Demon_A_Go-Go Отговорено Октомври 6, 2005 Автор Отговорено Октомври 6, 2005 благодаря за добрите думи . Много готин форум си имате тука ! Цитирай
Sieger Отговорено Октомври 6, 2005 Отговорено Октомври 6, 2005 Добре си дошъл, дано научиш много нови неща! Едит: Недей да шредваш да не те обвинят тука, че си безидеен Just a joke Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Октомври 6, 2005 Отговорено Октомври 6, 2005 Добре си дошъл, дано научиш много нови неща! Едит: Недей да шредваш да не те обвинят тука, че си безидеен Just a joke или пък си шредвай ма никой да не те разбира Цитирай
Recommended Posts