katmai Публикувано Октомври 5, 2005 Публикувано Октомври 5, 2005 Настройвам си я аз. Не стига че едвам щото, интересно като ударя по струната тя не издава един тон ами издава леки вариации. Правя си аз bend да речем - хоп тя се разтройва. П.П - Не ползвам тремелото щото от него е ясно че се прее...а Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 каква е китарата дай повече инфо Цитирай
katmai Отговорено Октомври 5, 2005 Автор Отговорено Октомври 5, 2005 Еми то аз направих една такава тема вече. Rockson RJ. Цитирай
jFog Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 да не са ти нови струните?КОфти навити на ключовете...колко са дебели.. Цитирай
katmai Отговорено Октомври 5, 2005 Автор Отговорено Октомври 5, 2005 Това е абсолютно верно. Когато си я взех със струни на нея нямаше такова разтройване и промяна в тона. Ама иначе сам си ги навил като по книга. И най ме е яд 4е кат ти се скъса 1 струна и тряя си купуваш целия комплект. Така вече имам поне 10 6ти струни. :guitar: Цитирай
jFog Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 утре в други ден ше се уталожи. а аз по принцип колекционирам комплекти струни без 5-та и 6-та в тях Цитирай
katmai Отговорено Октомври 5, 2005 Автор Отговорено Октомври 5, 2005 Е те са нови ама в такъв смисал че не са от 1 год. Те са от има няма две седмици. Цитирай
jFog Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 тогава спри да ръчкаш с тремолото , ако не се разтройва така , работата като цяло става по дебела Опитай се да си спомниш колко бяха дебели оригиналните струни, яко не се е разтройвала тогава значи пружините са били като за тях... Цитирай
katmai Отговорено Октомври 5, 2005 Автор Отговорено Октомври 5, 2005 Още в първия пост казах че не ръчкам тремелото щото е ясно че е от него. Цитирай
jFog Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 прав си писал си го. ако струните не са нови и са се разтегнали вече,значи ключовете не ги държат .При положение че е настроена и се разтройва с удар,може би много брутално удряш жокерите ми свършиха.... Цитирай
katmai Отговорено Октомври 5, 2005 Автор Отговорено Октомври 5, 2005 Мене ме самнява да не са тези части на трмелото. Те нали са 6 за всяка струна и се дъйат на болтчета. Самняват ме да не са се прее..ли. Цитирай
Sieger Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 Погледни дали тремолото е допряно (хоризонтално) до тялото... Ако не е затегни пружините! Щом не го ползваш можеш съвсем на макс да ги затегнеш да не испуска! Ако не е от тремолото значи е от ключовете, което вече е лошо... Цитирай
katmai Отговорено Октомври 5, 2005 Автор Отговорено Октомври 5, 2005 казах вече че ме самняват онез 6 джаджи които са на тремелото ама няма как да ги проверя. За белязах че едната изпуска. Ама пък сичките.. . Цитирай
katmai Отговорено Октомври 5, 2005 Автор Отговорено Октомври 5, 2005 Така е - който си зима китара на старо се подлага на този риск :wall: Цитирай
Recommended Posts