drizzt Публикувано Октомври 5, 2005 Публикувано Октомври 5, 2005 Mighty Salmon on a fork малко предистория - търсех си някаква програмка с ефекти и случайно попаднах на izotope Trash където имаше и семпли колко добре звучи тоя плъгин А аз понеже нямам на кво да го пусна ме хвана яд, свалих един реге семпъл и нахвърлях отгоре китарата през FX-box-a, минах го през Atomix-a в опит да добавя някакви перкусии обаче успях да разбера как става чак накрая на бозата ами това е.. Цитирай
Glacierise Отговорено Октомври 7, 2005 Отговорено Октомври 7, 2005 E триаа си да го поизчистиш, и може и да стане... Цитирай
drizzt Отговорено Октомври 7, 2005 Автор Отговорено Октомври 7, 2005 Ами честно казано нямам идея как програмките които ползвам са доста ограничени пък и понедже сам умен вече изтрих работните записи калпаво или не остава ми като първи опит в звукозаписа :green: Цитирай
Glacierise Отговорено Октомври 7, 2005 Отговорено Октомври 7, 2005 Почвай наново, кво толкова Ааа, и - много яко заглавие Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 7, 2005 Отговорено Октомври 7, 2005 само не се отказвай , поразтърси се по форума и по-прочети тва онова тва да не са ефектите на креатив лаф , моите първи записи бяха с такова едно време Цитирай
drizzt Отговорено Октомври 7, 2005 Автор Отговорено Октомври 7, 2005 На Atomix са Ще се чете видяло се е :read: Мерси за коментара наистина е полезен Цитирай
drizzt Отговорено Октомври 7, 2005 Автор Отговорено Октомври 7, 2005 Реших да си слагам още дрънканици в тая тема ето две много кратки кратко1 кратко2 не съм ги пипал с нищо след записа :guitar: Цитирай
drizzt Отговорено Октомври 9, 2005 Автор Отговорено Октомври 9, 2005 :arrow: Боза "Златен Клас" 3 та кратка боза, (500ml) на който му хареса- ще докарат още утре, ще има и банички... :arrow: Цитирай
Recommended Posts