Jump to content
Българският форум за музиканти

Психарийка в незавършен вид


Recommended Posts

Ако не друго, поне повод да ме "нахраните". :) Клавирчето е Касио ужасяващо грозно, а ако някой познае какво съм ползвал за перкусии го черпя 2 бири. Китарата си е китара, ама премодулира на моменти. :unsure:

Иначе жанра е... да речем ъъъ... не знам как се води - "психария с девиации, заспала".

 

http://www.4shared.com/file/93003845/77fd4...noshtem_po.html

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятно е, има атмосфера. Браво, че продължаваш да се занимаваш с психедеиката. Иначе наистина ми звучи недовършено, тоест не е развито. Перкусията ми звучи като нещо путно, от дърво, може да е дъска за рязане на хляб , хахаа :). Трябва някой път да направиме нещо заедно!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво - аз си 'Умрем' за такива свободни форми, при това далеч не хаотични - с отправни точки и послеователна основна линия. После във всички посоки всичко може. С голям кеф бих добавил по някоя нотичка тук-там от моите шум-чета :coolp: Трябва някак да се джем-нем някой ден ;)

 

Развивай!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Благодаря ви за коментарите! :) Очаквах да ме псувате, ама вие сте си замълчали тактично - не се притеснявайте! За перкусия използвах корпус на цигулка./горката!/ На този инструмент друго не мога. И мен ме дразни премодулирането на китарата, ама ме мързеше пак да записвам, като свиря сам нямам стимул. В тази връзка и аз с удоволствие бих джемнал с колегите Бицев и Пекоцветков стига да се засечем някъде. :) Ще го развия парчето, както и други такива като ги свиря с живи хора. Вкъщи с гаден клавир/що не казахте, че блендата е грозна, не ви ли дразни? Беше най-близка до търсената, ама няма нищо общо.:cheers:/ и малко свободно време - толкова засега. Друго какво беше... аха Якуза не съм слушал, сега ще потърся. Още веднъж благодаря за коментарите и загубеното време, ще черпя бири при удобен случай! :cheers2:

Редактирано от yotzzo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това до като го слушах си представих следната картина:

 

Задимена квартира - някъв пич затънал в скука и от нямане накъде пуснал един нисък постоянен тон на клавира и седнал на дивана да си чеше китарата :singer: Па на заден фон се чува как комшията разбива главата на сина си в дюшамето...

 

 

Нещо като саундтрак на битов психо трилър

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.