sani Публикувано Март 14, 2009 Публикувано Март 14, 2009 Търся акордите за китара на тази песен,надявам се някой да помогне,признавм си не мога да я извадя.http://www.vbox7.com/play:f0ac7d44 Цитирай
Stoyan90125 Отговорено Октомври 15, 2012 Отговорено Октомври 15, 2012 Предутрин Изпълнител: Васил Найденов Текст: Георги Константинов Музика: Любомир Денев Intr.: 4/4 [Em H][Em F#dim][Em H][Am7/9 D] Ко[Em]лко е пусто небе[Em7+]то, мину[Em7]та преди да разсъ[Em6]мне... Mи[Am7/9]га на моите мигли последната бле[Cm6]да звезда.[D] Ви[Gm]тоша плава в мъгла[Gm7+]та и не[Gm7/9]йните бордове стръ[Gm6]мни вече доко[A]сват [Gm]неравния съ[A]н на града. Дъ[Em]лга е тази мину[Em7+]та, кога[Em7/9]то очите се взи[Em6]рат! Ви[Am7/9]ждам живота си яснo, изрязан на си[Cm6]вия сво[D7/9-]д. Ня[Gm]кой ме вика по и[Gm7+]ме... И ня[Gm7/9]къде весело сви[Gm6]рят всички изпу[D]снати вла[Gm]ко[D]ве [Em/C#]в моя живо[F#7sus4]т.[F#7] Светят забра[Hm]вени думи, подобно на но[E]щна реклама. Някаква бо[G]лка далечна пpeд сградите глу[F#7sus4]хо бучи.[F#7] А[Hm]з се разделям със Bчера. A У[A#]трото още го ня[Gm6]ма. Трябва да ча[D]кам с бу[Gm/E]дни очи[A]... Дъ[Em]лга е тази мину[Em7+]та, кога[Em7/9]то очите се взи[Em6]рат! Ви[Am7/9]ждам живота си яснo, изрязан на си[Cm6]вия сво[D7/9-]д. Ня[Gm]кой ме вика по и[Gm7+]ме... И ня[Gm7/9]къде весело сви[Gm6]рят всички изпу[D]снати вла[Gm]ко[D]ве [Em/C#]в моя живо[F#7sus4]т.[F#7] Светят забра[Hm]вени думи, подобно на но[E]щна реклама. Някаква бо[G]лка далечна пpeд сградите глу[F#7sus4]хо бучи.[F#7] А[Hm]з се разделям със Bчера. A У[A#]трото още го ня[Gm6]ма. Трябва да ча[D]кам с будни очи... [Em Em7+][Em7 Em6][Am7/9][Cm6 D G] А[Hm]з се разделям със Bче[A#]ра. A У[Hm]трото още го ня[A#]ма. Трябва да ча[Gm]кам с будни очи[A]... Цитирай
Stoyan90125 Отговорено Май 4, 2014 Отговорено Май 4, 2014 Предутрин Изпълнител: Васил Найденов Текст: Георги Константинов Музика: Любомир Денев Intr.: 4/4 [Em H][Em F#dim][Em H][Am7/9 D] Ко[Em]лко е пусто небе[Em7+]то, мину[Em7]та преди да разсъ[Em6]мне... Mи[Am7/9]га на моите мигли последната бле[Cm6]да звезда.[D] Ви[Gm]тоша плава в мъгла[Gm7+]та и не[Gm7/9]йните бордове стръ[Gm6]мни вече доко[A]сват [Gm]неравния съ[A]н на града. Дъ[Em]лга е тази мину[Em7+]та, кога[Em7/9]то очите се взи[Em6]рат! Ви[Am7/9]ждам живота си яснo, изрязан на си[Cm6]вия сво[D7/9-]д. Ня[Gm]кой ме вика по и[Gm7+]ме... И ня[Gm7/9]къде весело сви[Gm6]рят всички изпу[D]снати вла[Gm]ко[D]ве [Em/C#]в моя живо[F#7sus4]т.[F#7] Светят забра[Hm]вени думи, подобно на но[E]щна реклама. Някаква бо[G]лка далечна пpeд сградите глу[F#7sus4]хо бучи.[F#7] А[Hm]з се разделям със Bчера. A У[A#]трото още го ня[Gm6]ма. Трябва да ча[D]кам с бу[Gm/E]дни очи[A]... Дъ[Em]лга е тази мину[Em7+]та, кога[Em7/9]то очите се взи[Em6]рат! Ви[Am7/9]ждам живота си яснo, изрязан на си[Cm6]вия сво[D7/9-]д. Ня[Gm]кой ме вика по и[Gm7+]ме... И ня[Gm7/9]къде весело сви[Gm6]рят всички изпу[D]снати вла[Gm]ко[D]ве [Em/C#]в моя живо[F#7sus4]т.[F#7] Светят забра[Hm]вени думи, подобно на но[E]щна реклама. Някаква бо[G]лка далечна пpeд сградите глу[F#7sus4]хо бучи.[F#7] А[Hm]з се разделям със Bчера. A У[A#]трото още го ня[Gm6]ма. Трябва да ча[D]кам с будни очи... [Em Em7+][Em7 Em6][Am7/9][Cm6 D G] А[Hm]з се разделям със Bче[A#]ра. A У[Hm]трото още го ня[A#]ма. Трябва да ча[Gm]кам с будни очи[A]... Цитирай
rosinant Отговорено Май 6, 2014 Отговорено Май 6, 2014 Търся акордите за китара на тази песен,надявам се някой да помогне,признавм си не мога да я извадя.http://www.vbox7.com/play:f0ac7d44 Пиши ми на лични,ще ти пратя оригиналните ноти.Много по-пригледно е всичко. Цитирай
Recommended Posts