sosomet123 Публикувано Март 9, 2009 Публикувано Март 9, 2009 Здравейте, имам въпрос за BOSS DS1 и Fender FM210r когато пусна педала на клийн канала звучи доста неприятно, но на драйв канала е супер като махна драйва от ампа. Искам да ви питам попринцип такива педали дали се свирят на clean ili drive канала като цяло, и дали не правя някяква грешка. Благодаря предварително Цитирай
Arteglam Отговорено Март 9, 2009 Отговорено Март 9, 2009 По принцип аз моя педал го пускам през чистия канал и си звучи добре нз при тебе какъв е проблема. Цитирай
rockstar666 Отговорено Март 9, 2009 Отговорено Март 9, 2009 Според мен проблемът ти е в кубето,от него няма как да си с големи очаквания!Мисля , че няма основание да се притесняваш,просто то толкова си може - и да, в клийна и върху драйва за бууст. Просто личен опит,ако искаш по-хубаво смени си кубето!!! Цитирай
BuGZ Отговорено Март 9, 2009 Отговорено Март 9, 2009 Фю, значи не е от мен. Аз имам по-големия брат на това - FM212r и босс МЕ-50. Пусна ли процесора през чистия канал става голяяяма мацаница . стържене, печене, дращене..... А веднъж го пробвах на кубенцето на приятел - божествено. Явно евтините фендери просто не са за ефекти..... Е, нищо, кефи си ме вградения драйв Цитирай
sosomet123 Отговорено Март 10, 2009 Автор Отговорено Март 10, 2009 има ли какво да му се кефя аз си го зех тоя педал защото не ми харесва ампския драйв...един муден и заглушен Цитирай
Recommended Posts