Aquarelle Публикувано Март 8, 2009 Публикувано Март 8, 2009 (Редактирано) Hola на всички Аз съм Александра (или на кратко Алекс) и току-що попаднах тук 1)nickname: Aquarelle 2)Възраст: 28 3)Образование: Недовършено висше 4)Вашият инструмент/и: Основно пиано и китара (иначе подрънквам на всичко до което се докопам и правя опити да пея - къде успешни, къде не) 5)Предпочитан музикален стил: Pop, Rock, Jazz, Blues, Bluegrass, Irish, British...Airlines 6)Вашият вдъхновител: Хмммм...сложен въпрос... Pink Floyd, Led Zeppelin, Depeche Mode, Jimi Hendrix, Pat Metheny, The Corrs, Norah Jones, Nelly Furtado (ама без последния албум)... 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Реализирани - по-скоро нямам такива. Нереализирани - всички, които ми предстоят 8)Странични интереси: Музикални софтуери и тонрежисура (доколкото това са странични интереси) 9)В кратце(или с две думи за вас самите): интровертен човек с много идеи, които рядко успявам да реализирам (основно защото ги забравям ), обичам да чета, да гледам филми, да слушам най-различни музики и чат-пат да пийна нещо с приятели (с което се изчерпва социалния ми живот, тъй като не обичам тълпи и шумни места). Амиииии...това е от мен засега Редактирано Март 8, 2009 от Aquarelle 1 Цитирай
SGEORGE Отговорено Март 8, 2009 Отговорено Март 8, 2009 (Редактирано) Welcome И приятно прекарване във форума Редактирано Март 8, 2009 от SGEORGE Цитирай
kvelikov Отговорено Март 8, 2009 Отговорено Март 8, 2009 Welcome! ...а колкото до идеите - записвай ги докато са пресни...:-----) Аз така до няколко албума я докарах...:---) Цитирай
savov Отговорено Март 8, 2009 Отговорено Март 8, 2009 Добре дошла и приятни часове във форума! И още веднъж - Честит 8 март! Цитирай
Aquarelle Отговорено Март 9, 2009 Автор Отговорено Март 9, 2009 Благодаря за топлото посрещане Идеите имам чудесното намерение да си ги записвам веднага, но първо трябва да си купя читава саундкарта...щото в момента разполагам само с един миди кийборд и една акустична китара, която няма в какво да включа... 1 Цитирай
BlueZone Отговорено Март 9, 2009 Отговорено Март 9, 2009 Welcome и от мен и приятно бродене из форума 1 Цитирай
kvelikov Отговорено Март 9, 2009 Отговорено Март 9, 2009 Ето ти един трик: ако имаш видео-камера (особено от по-новите) и програма за аудио/видео (от типа на Sony-Vegas), можеш спокойно да записваш с прилично качество аудио (wav-формат). Ако пък нямаш, ето ти хубав повод да си купиш (вече са по 500-600 лв. и надолу...). Хем ще си правиш прилично видео, хем ще я използваш за горепосоченото... Някой във форума продаваше портативен микрофон ZOOM, който върши същата полезна работа...само дето не записва и видео...;--) Ако проявиш интерес, питай смело...на ЛС. Цитирай
Aquarelle Отговорено Март 9, 2009 Автор Отговорено Март 9, 2009 Благодаря ти за съвета. Но все пак предпочитам да инвестирам в саундкарта, защото ме интересува по-скоро да си записвам и наслагвам разни неща със сравнително качествен звук, което не мисля, че би станало с камера За сега съм се ориентирала към M-Audio FireWire Solo - не е много пари, но пък би ми свършила чудесна работа за нещата, които възнамерявам да правя 1 Цитирай
Wolfheart Отговорено Март 12, 2009 Отговорено Март 12, 2009 Здр,добре дошла и приятно изкарване в форума! Звуковата карта ми изглежда по-добрият вриянт,особенно ако искаш не само да нахвърляш идеите си,но и да ги записваш с по добро качество,и да ги развиваш. Поздрави, отивам да си ям струните Цитирай
Aquarelle Отговорено Март 12, 2009 Автор Отговорено Март 12, 2009 Добре заварил Определено ще е саундкарта...най-малкото защото искам да се занимавам и с тонрежисура...аз си се занимавам де, но любителски засега П.П. Bon appetit 1 Цитирай
Ивелин Отговорено Юни 22, 2009 Отговорено Юни 22, 2009 хаха - ти баш на 8-ми март ли реши да опишеш своята особа? Ами понеже вече не е 8-ми, а аз истински рози подарявам само на 8-ми...ето ти една хартиена: Цитирай
Aquarelle Отговорено Юни 23, 2009 Автор Отговорено Юни 23, 2009 Аз тогава се регистрирах...но чак по-късно си дадох сметка, че е било 8-ми март Мерсим за цвекето 1 Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 Хи-хи, Привет официално и от мен, де... Аз пък прочетох това самопредставяне още с появата му. Много смислено присъствие в това пространство... О, нов подпис... Цитирай
zombie Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 Оп, добре дошла и от мен. Гледам имаме общи неща, китара, пиано... отделно аудио софтуера и тонрежисурата... все неща, на които и аз заделям доста внимание Та приятно прекарване из дебрите на форума и не се впрягай много (все ще се намери някой разбирач ) Поздрави! Марина Цитирай
Aquarelle Отговорено Юли 17, 2009 Автор Отговорено Юли 17, 2009 Благодаря ти, Марина А пък "разбирачи" има винаги и във всяка сфера и отдавна съм престанала да им обръщам внимание Цитирай
Recommended Posts