BlueZone Публикувано Октомври 2, 2005 Публикувано Октомври 2, 2005 Много приятен видеоурок на Marty Friedman от доброто старо минало можете да си дръпнете оттук. Цитирай
7thString Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 Ооо това го имам от доста отдавна и е един от най-ценните и полезни уроци, които съм виждал!!!! Marty Friedman и Jason Becker са ми едни от любимите китаристи като стил! Единственото, което не ме кефи е че свири с някаква чиста бленда и се замазва малко Цитирай
black_waltz Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 аууу туе е страшно и аз го имам, това според мен е един от най-полезните видео уроци по нета Цитирай
Glacierise Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 Велика работа е Марти. И все по як става, честно казано. Последния албум бая ми е влезъл под кожата А и урока як, бе евалата Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 (Редактирано) е то хубаво сте пуснали урока!ма има хора като мен които от международните сайтове теглят........мека казано бавно!!! Няма ли го на някой БГ сайт!? Редактирано Октомври 2, 2005 от Old_shetarhand Цитирай
Sieger Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 (Редактирано) Това онзи урок в който накрая казва "If you can't play blues, that means that you can't play anything at all" или нещо такова.. Щото ако е той горещо го препоръчвам на всички!!! Няма излишно фукане, всичко е целенасочено и дава резултат! Едит: Току що видях, че урока е различен, a за тези който са жадни за още, другия му урок се казва Marty Friedman - Melodic Control Редактирано Октомври 2, 2005 от Sieger Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 бе не се отваря бе...пустият му линк Цитирай
Kelly Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 да ви питам колко му е времетраенето на този урок,защото при мен са 7 минути.А като тръгнах да го зареждам пишеше ,че е 511 МВ,заредиха се 70 МВ и ми показа,че се е заредило цялото иначе това,което изгледах е доста полезно :guitar: Цитирай
7thString Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 да ви питам колко му е времетраенето на този урок,защото при мен са 7 минути.А като тръгнах да го зареждам пишеше ,че е 511 МВ,заредиха се 70 МВ и ми показа,че се е заредило цялото иначе това,което изгледах е доста полезно :guitar: 51min15sec Цитирай
AXE Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 Не тегли с windows-a и няма да имаш подобни проблеми Цитирай
Kelly Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 хммм.....ясно...мерси ! защото 7 минути определено не са достатъчни за такъв видеоурок Цитирай
Лелдорин Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 хммм.....ясно...мерси !защото 7 минути определено не са достатъчни за такъв видеоурок ако теглиш с вградения даунлоуд мениджър през интернет експлорер ако ти спре интернета,или ти се забави той сам ще се затвори.заради това е станало така.пробвай с флаш гет.с него такива проблеми няма да има.то го държи докато не се изтегли.спираш,паузираш,изключваш компютъра-даунлоуда си стой там готов да започне да се сваля отново когато му заповядаш Цитирай
Icarus Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 Marty Friedman е един от любимите ми музиканти! :P Цитирай
RockoBG Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 (Редактирано) Имам около 7 гиги с дивекси, мпг-та и др. Включват Зак Уайлд, Алберт Лий, Стив Морз, Би Би Кинг, Сатраяни, Гилбърт, тия 2-та на фридман и пр. Някой ако иска да прати ЛП. Нищо не ща в замяна (само дисковете). Аз само се депресирам като ги гледам... Един вид ми преебават самочувствието. Редактирано Октомври 3, 2005 от RockoBG Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 бе не се отваря бе...пустият му линк копи и пейст във флаш гет Цитирай
Recommended Posts