Koyote Ugly Отговорено Ноември 27, 2004 Отговорено Ноември 27, 2004 Shure са най-яките микрофони във всяко едно отношение. За клубно пеене най добри са SM58 и Beta58, като Beta58 e по-отворен към високите честоти и е по-чувствителен. А големия плюс на SM58 е, че шпулата му е подстилена и е "идиотоустойчив". И да го изпускаш по сцената и да го хвърляш по барабаниста - няма проблеми! А за дистанционните микрофони си прав - има разлика. Малко по " рехаво звучат ". Предполагам, че това се дължи на разпространението на звука с радиовълните. Цитирай
YtseJam Отговорено Ноември 27, 2004 Отговорено Ноември 27, 2004 Като го хвърлиш по барабаниста, изобщо няма да ти го върне, щото ще си го сложи да му озвучава барабанчето и ще си остане завинаги негов. Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 Като го хвърлиш по барабаниста, изобщо няма да ти го върне, щото ще си го сложи да му озвучава барабанчето и ще си остане завинаги негов. Цитирай
Ivan Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 забелязах качествена разлика в безжичните варианти SM58, спрямо техните кабелни аналози. Ползвам SM58,който ми е подарък(това към темата),иначе честотната характеристика му е от 50Hz до 15kHz,такава каквато е и на неговия близнак УКВ вариантът.Моето обяснение за минмималната разлика в звученето на единия от дргия е, че УКВ вариантът е със собствен предусилвател който си има и собствен "gen"Като цяло истинският звук ,който влиза в пулта е с една идея пред каннония вариант.Не че от пулта нивата не могат да бъдат изравнени,но дори и изравнени същинският звук на УКВто изпъква...в това си мисля че е разликата.Допускам ,че може и да греша(не съм с техническо образование) Харесва ми и модела на EV N/D 967 пробвал съм го,звучи страхотно(пасва ми на гласа).В зависимост от гласа трябва да се подбира микрофон,а не според марката и скъпотатат му. Цитирай
kaloian Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 В зависимост от гласа трябва да се подбира микрофон,а не според марката и скъпотатат му. 10x Цитирай
vovcho Отговорено Януари 22, 2005 Отговорено Януари 22, 2005 Как не съм се похвалил? Имам Stagg. Нищо особено, но да си попейвам вкъщи е много яко Цитирай
kaloian Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 гоня "терци"-всякакви, нужно и ненужно с AKG C420 много удобен за барабанисти, подарък от приятели вижте го ако искате : http://media.zzounds.com/media/brand,zzoun...89eae9781e7.jpg Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Не казвай най-добрата Да кажем почти най-универсалната и най-изгодната. добре казано Цитирай
Bassko Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Аз пея с квото има по репетиционните . Бих казал, че в 92 микрофоните не стават, в pj са добри явно са нови, в княжево не съм ходил скоро, но и там не бяха първа малдост......хахха Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 (Редактирано) Как не съм се похвалил? Имам Stagg. Нищо особено, но да си попейвам вкъщи е много яко Купих неотдавна на вокалистката ни Stagg IMP500 И двамата сме предоволни от съотношението цена-качество! не бях очаквал! Редактирано Януари 28, 2005 от Steve_Vai Цитирай
Recommended Posts