flipknotic Публикувано Октомври 1, 2005 Публикувано Октомври 1, 2005 Имам процесор Zoom 707 II и... искам да се консултирам.. дали е възможно да искарам някакъв мощен звук от тая машинка(за дистър става дума) минах през всички бленди ама нещо не мога да открия моита... heeeeeelp Цитирай
maringtr Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 Ми аз си купих един втора ръка от Вальо (Ювиги, Балканджи) и съм много, ама много, много, много, много доволен Като не те кефи някоя определена бленда направи си сам, но не забравяй, ако искаш хубав звук, задължително ти трябва ДОБРО кубе! Цитирай
flipknotic Отговорено Октомври 1, 2005 Автор Отговорено Октомври 1, 2005 дарк , пробвах много бленди ,но нали ти казвам все немога да направя тва дето искам..правих бленди, доста избор има да .. но все нещо ми куца...или е много тежка или е много слаба ... ако можеш дай няква идея ..ти кви бленди предпочиташ ,и как си ги напраил може да ми хареса някоя.. кубето ми е кубето ми е Behringer V-tone 110...ако може ,няколко думи и за него?! Цитирай
black_waltz Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 аз имиах такава животинка деиствително е доста трудно да се издокара сносен звук не не е невъзможно значи изключи сички ефекти, пусни HP DST сложи геин-а на 28(аз така го държах) нагласи си тона после си поиграи малко с ЕКю-то, ако сметнеш за нужно може и да включиш някаф кабинет, аз лично не ги ползвах...и така... друг вариант е да редактираш някоя от готовите бленди или да викнеш някои който има същия да ти го нагласи Цитирай
maringtr Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 Аз лично предпочитам следните бленди: MT 7th, GARYBD, MTZone Между другото звука зависи и от китарката, например веднъж вързахме една китара с някви по-кофти адаптери и звука беше меко казано гаден... Цитирай
black_waltz Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 mt 7th и mtzone са деиствителни наи добрите металски бленди от заводските, но ако го разбазикаш можеш да докараш къде къде по сносен звук така че връткаи смело копчетата Цитирай
flipknotic Отговорено Октомври 2, 2005 Автор Отговорено Октомври 2, 2005 Обичам да експериментирам с блендите ,обаче в крайна сметка се спрях на д-феел ,като начало и от нея преработвам...искам някав по стегнат звук ,за тва тръгвам от нея.. китарата ми е Fender showmaster...не съм променял нищо по нея .. Alexi_Laiho твоя вариант се получи добре ,дори доста ,мерси.. Цитирай
black_waltz Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 Обичам да експериментирам с блендите ,обаче в крайна сметка се спрях на д-феел ,като начало и от нея преработвам...искам някав по стегнат звук ,за тва тръгвам от нея.. китарата ми е Fender showmaster...не съм променял нищо по нея .. Alexi_Laiho твоя вариант се получи добре ,дори доста ,мерси.. супер!!! радвам се че помогнах Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 Zoom 707 Ii ?, преебал ли съм се? ама тва чудо още ли е по магазините? както казва един уважаем колега 'беше нещо като хит, но времената са други' не само си се преебал а си се наебал просто Цитирай
SlipFly Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 Zoom 707 Ii ?, кви пари го зе тоя зум? Цитирай
Denkas Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 Здравеите аз съм тоя пич със Зума, още не се бях регнал и за това писах от името на басиста на бандата... Така са по темата еми зех го за 300 кинта маи преди 1 година... трябваше ми дистър и направо така на първата оферта се хвърлих малко глупавичко ама... тогава кои да мисли Мн ли е зле работата? Даите ми някво предложение... с какво да го сменя, въпреки че свира вече година и нещо съм мн куц в техническо отношение въобще незнам към какво да се насоча, то като че ли процесора си върши работата ама просто слушах една банда наскоро и просто тяхната машинариика вадеше доста по добър звук... Мерси предварително Цитирай
AXE Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 Ми пич, ако ти трябва само дист, може да си вземеш някакво камионче. 100% ще вади яка жица. Boss Metal Zone примерно е утвърден в бранша Иначе твоя процесор също не е лош, просто винаги има и по-добро Цитирай
7thString Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 еми зех го за 300 кинта маи преди 1 година... Не, че нещо ама аз го взех за 270 когато беше ХИТ- мисля, че преди около 3 години.... яко са те метнали Цитирай
Denkas Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 Е са и да съжалявам маи нищо няма да се промени... За камиончетата ми казаха че искат яки кубенца а моито маи не е такова за съжаление Цитирай
black_waltz Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 а бе поиграи си още някои месец с тази играчка и ако още неможеш да докараш звука който на Теб ти харесва тогава мисли да го сменяш, не е чак толкова лош процесора щом го ръгаш в кубе...така че не прибързваи Цитирай
Recommended Posts