sa6tiat Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 Ринго Старов: " Yeah, you're gonna put me in the movie..." Ники Табаков?... Цитирай
imperor Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 Дон Бруер в "Гранд Фънк" си поделя поравно репертоара с китарджията, също както и Гил Мур в "Триумф". Мик Тъкър на "Суйит" пее не само бек вокали, Дон Хенли на "Игълз", както е отбелязал един колега не пее само "Хотел Калифорния", а си е основен певец на бандата. Големия бидон Лий Керслак на "Юрая Хип" също е яко гърло. Пишещия горното също е пял много, ама като си има бандата певец, предпочита да си ломбурка по кашоните. Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 Огнян Кьосовски. пее та се къса а иначе сега мислим да отговорим на първата част на темата... ми не пея най-вече щото....ме мързи...мързи ме да отделя време и енергия да пея правилно и добре,освен тва ме мързи да се разправям с още неколко души в групата(или само един)който си е заел мястото на певец и не го отстъпваговоря за различни групи де,не за еднада не говорим че просто си е доста трудно да свириш и пееш на 100 процента едновременно,тъй че аз да си правя квот си мога и така...нещо просто не ме кефят изпълнения в стил "хотел калифирния" колкото и да е готино парчето... Цитирай
Bo Yan Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 Ringo Starrrrr Dave Grohl Jerry Gaskill - King's X са ми любимите Жоро Варамезов! и той! Яко е да се пее Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 Кърк Ковингтън - 'nuff said! Владо Цитирай
Urzulak Отговорено Октомври 7, 2005 Отговорено Октомври 7, 2005 Тим Аликзандър - пее всички вокали във втория Laundry... в последния Джърни пък Дийн Кастроново пее 2 песнички, прилично се справя! Цитирай
RonCarter Отговорено Октомври 7, 2005 Отговорено Октомври 7, 2005 Nana Vasconcelos-Божествен глас, макар и да не е точно барабанист Цитирай
Mephistofel Отговорено Октомври 10, 2005 Отговорено Октомври 10, 2005 След напускането на Neal Morse се наложи на Nick D'Virgililo да пее водещите вокали в Spock's Beard и не бих казал,чe се справя зле. Цитирай
YtseJam Отговорено Октомври 10, 2005 Отговорено Октомври 10, 2005 Даже доста по-добре, според мен. Цитирай
fake Отговорено Октомври 31, 2005 Отговорено Октомври 31, 2005 Барабаниста на скорпиънс пее доста по добре отколкото свири..... Цитирай
roxette_fan Отговорено Ноември 1, 2005 Отговорено Ноември 1, 2005 Най ме кефи Роджър Тейлър от Куин. Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Ноември 1, 2005 Отговорено Ноември 1, 2005 Митака от Пост Скриптум е яка гледка, кефи здраво !! Цитирай
mike_portnoy Отговорено Ноември 1, 2005 Отговорено Ноември 1, 2005 Ей т'ва отзад се завърта и идва пред мене, бе гадничко си е едновременно Цитирай
Recommended Posts