maringtr Публикувано Октомври 1, 2005 Публикувано Октомври 1, 2005 (Редактирано) Вчера за пореден път брутално си изтресках китарата в една врата, и малко боя се олющи... Имам още няколко такива следи от брутализъм по китарата ми и ми се ще да ги залича... Може ли да ми кажете с какво точно? Редактирано Октомври 1, 2005 от dark Цитирай
One_Voice Отговорено Октомври 8, 2005 Отговорено Октомври 8, 2005 кит шкурка и лак - нямам си представа Цитирай
wessy Отговорено Октомври 13, 2005 Отговорено Октомври 13, 2005 ами не е лошо да постнеш снимка да кажеш с какъв лак ти е китарата. Ако е с полиестерен всичко е попарвимо ама се съмнявам защото доколкот знам полиестерния лак го има само по Гибсън и Фендер американските серии. Ама защо ще я оправяш е кат я дереш така й дигаш антикварната стойност то е по важно да свири че един ден ще флезе в архива е ясно няма смисъл да се вживяваш толкова. Виж ако си като мен и си луд на тема китарата да е идялна като нова ОПРАВИ Я ! Цитирай
Recommended Posts